Блохін: Я не знаю, хто придумав виграти Євро-2012

Поділитися
Олег Блохін заявив, що збірна України ніколи нічого не досягне, якщо буде вважати себе аутсайдером у протистоянні з Францією та Англією. Тим не менш, тренер української збірної каже, що потрібно тверезо дивитися на речі. Він навіть не знає, хто придумав завдання виграти Євро-2012.

Головний тренер збірної України тверезо оцінює шанси команди на майбутньому чемпіонаті Європи і не знає, хто придумав, що Україна повинна виграти Євро-2012.

«Перед нами поставлено завдання виграти Євро-2012, але я поняття не маю, хто це придумав. Звичайно, ми повинні прагнути до цього, але також повинні тверезо дивитися на речі. Перш за все, ми повинні вийти з групи», - заявив Олег Блохін в інтерв'ю Reuters.

Блохін заявив, що після чемпіонату світу 2006 року потрібно було оновити команду, але на ділі це виявилося важко зробити.

«Тим не менше, потрібно вірити в себе. Ми ніколи не досягнемо чого-небудь, якщо будемо вважати себе аутсайдерами в протистоянні з Францією та Англією. У мене було дуже мало часу. Було б легше, якщо я б прийняв команду раніше. В цьому випадку я мав би більше часу для важливих рішень і підготовки», - сказав тренер.

Окрім голкіперської позиції, головного тренера збірної України турбує і лінія атаки.

Тренера тішить, що півзахисники багато забивають, але команді, за його словами, не вистачає нападника, який буде тримати оборону суперника у напрузі. !zn

Читайте також:

Блохін: Теперішня збірна України сильніша, ніж та, що вийшла у чвертьфінал ЧС

Шовковський через травму пропустить Євро-2012

Шовковського успішно прооперували в Німеччині

Голкіпер збірної України з футболу Дикань отримав важку травму (відео)

Збірна України повернулася у топ-50 рейтингу ФІФА

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі