Блохіна в збірній замінить український тренер

Поділитися
© armor.kiev.ua
Олега Блохіна в збірній замінить вітчизняний наставник, добре знайомий з реаліями українського футбольного господарства. Федерація футболу України вже приступила до пошуків.

Федерація футболу України вже приступила до пошуків нового головного тренера збірної України замість Олега Блохіна, який очолив "Динамо". Очікується, що на цю посаду не будуть запрошувати іноземного фахівця.

Про це повідомив голова комітету національних збірних ФФУ та керівник тренерської ради при ФФУ Михайло Фоменко.

За його словами, швидше за все, Олега Блохіна замінить вітчизняний наставник, добре знайомий з реаліями українського футбольного господарства.

- Суркіс хоче, щоб Блохін став для «Динамо» новим Лобановським


При цьому Фоменко, відповідаючи на запитання, чи є у нього особисті амбіції очолити національну збірну України, сказав: "Без коментарів".

Нагадаємо, нинішній наставник національної команди Олег Блохін днями прийняв пропозицію київського "Динамо" і після жовтневих поєдинків відбірного циклу ЧС-2014 проти збірних Молдови (12 жовтня) і Чорногорії (16 жовтня) покине свій пост. !zn

Читайте також:

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі