Букмекери вважають, що у «Динамо» немає шансів у матчі з «Порту»

Поділитися
© MaximShatrov / yvision.kz
Для «Динамо» майбутні матчі з «Порту» стануть визначальними в боротьбі за вихід з групи. До сьогоднішнього матчу динамівці підходять далеко не у кращій формі, окрім того, є проблеми і зі складом.

Португальський «Порту» є фаворитом у матчі третього туру групового раунду Ліги чемпіонів проти київського «Динамо» за версією авторитетної букмекерської контори William Hill.

Перемога команди Вітора Перейри оцінюється коефіцієнтом 1,53 до 1 (чим нижчий коефіцієнт, тим більша ймовірність події, - ред.), у той час як на перемогу киян ставки приймають 7,00 до 1. Нічия - 3,70 до 1. Найбільш ймовірний результат, на думку експертів, мінімальна перемога «Порту», пише Ліга.net.

Як відомо, матч «Порту» - «Динамо» відбудеться 24 жовтня у Португалії. Початок гри о 21:45 за київським часом, пряма трансляція на телеканалі 1+1.

- «Шахтар» обіграв «Челсі» з рахунком 2:1 і став лідером групи Е Ліги чемпіонів (ВІДЕО)

Для «Динамо» майбутні матчі з «Порту» стануть визначальними в боротьбі за вихід із групи. Кияни у двох матчах групового етапу здобули одну перемогу і з трьома очками йдуть на третьому місці. «Порту» обидва поєдинки виграв, і одноосібно лідирує у квартеті А.

До сьогоднішнього матчу динамівці підходять далеко не у кращій формі. Після перемоги над одноклубниками із Загреба головний тренер «Динамо» Олег Блохін потрапив до лікарні з гіпертонічним кризом. Без нього команда програла у чемпіонаті найважливіші матчі «Дніпру» і «Металісту», опустившись на третє місце в турнірній таблиці.

Окрім того, є проблеми і зі складом. Данило Сілва і Алмейда як і раніше травмовані і на матч з «Порту» відправилися тільки чотири захисника, тобто рівно стільки, скільки сьогодні вийде в основному складі. У Києві залишився Раффаеле, травмований у грі проти «Металіста», також під питанням участь у матчі Богданова. !zn

Читайте також:

Визначено коло кандидатів на пост головного тренера збірної України з футболу

УЄФА схвалив міждержавні чемпіонати

ФІФА схвалила системи відеофіксації голу

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі