"Шахтар" обіграв у Києві "Динамо" з рахунком 3:2

Поділитися
Донецький "Шахтар" обіграв київське "Динамо" з рахунком 3:2 у матчі 1/8 фіналу Кубка України з футболу і вийшов до наступної стадії турніру. Матч відбувся в середу в Києві на стадіоні "Динамо" ім. В. Лобановського.

З перших хвилин команди стали діяти дуже активно. І більше в атакуючих діях досягли успіху гості з Донецька, незважаючи на більше володіння м'ячем у динамівців. Спочатку на 9-й хвилині після подачі з флангу Даріо Срни його партнер по збірній Хорватії Едуардо в падінні переправив м'яч у ворота.

"Динамо" продовжувало володіти ініціативою, але забивав "Шахтар". На 21-й хвилині Луїс Адріано обіграв у штрафному Тараса Михалика, і після його передачі Алексу Тейшейрі залишалося тільки підставити ногу і переправити м'яч у ворота.

Кияни продовжували атакувати, а "гірники" контратакувати. У підсумку на 41-й хвилині господарям поля все-таки вдалося відіграти один м'яч. Неприкритий Ярмоленко отримав м'яч в штрафній площі і потужним ударом пробив Олександра Рибку.

У другому таймі картина гри не змінилася. Найбільш реальний шанс зрівняти рахунок був у "Динамо" ближче до кінця поєдинку, коли м'яч після удару Олександра Алієва? що вийшов на заміну, потрапив у штангу. А через пару хвилин "Шахтар" забив гол, який остаточно вирішив результат матчу. Свій другий м'яч у ворота Олександра Шовковського в цій зустрічі відправив Едуардо.

На останніх секундах матчу Артему Мілевському вдалося скоротити розрив у рахунку до мінімального, але на більше підопічним Сьоміна вже не стало часу.

В іншому принциповому протистоянні 1/8 фіналу Кубка львівські "Карпати" перемогли на своєму стадіоні харківський "Металіст" завдяки єдиному точному удару сербського захисника Івана Мілошевича на 59-й хвилині.

Ще один учасник єврокубків "Ворскла" була розгромлена в Запоріжжі "Металургом", який виступає у Першій лізі українського чемпіонату, з рахунком 0:3.

Дніпропетровський "Дніпро", ведучи в рахунку і граючи в більшості в Луцьку, дозволив місцевій "Волині" наприкінці основного часу зрівняти рахунок і перевести гру в додатковий час, де ще один гол луцької команди дозволив їй отримати перемогу і пройти в наступний раунд.

Донецький "Металург" розгромив на своєму полі "Кривбас" з рахунком 4:0.

Іншими учасниками четверфінальной стадії Кубка України стали одеський "Чорноморець", київський "Арсенал" і луганська "Зоря", які обіграли в гостях команди нижчих ліг.

Матчі всіх стадій національного кубка складаються з одного матчу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі