"Динамо" вирвало перемогу над "Металургом" на останніх секундах - 1:0 (відео)

Поділитися
© ФК Металлург
Київське "Динамо" з нервової мінімальної перемоги розпочало новий сезон. У матчі проти донецького "​​Металурга" підопічні Юрія Сьоміна зуміли вирвати перемогу лише в додатковий час.
Київське "Динамо" перемогло донецький "Металург" з рахунком 1: 0 на матчі в рамках 1-го туру Чемпіонату України в суботу, 14 липня, на НСК "Олімпійський" у Києві.
Стартовий склад столичного клубу відверто здивував. На лавці запасних розпочали гру Олег Гусєв і Денис Гармаш, Мілевського взагалі не було навіть у заявці, а з перших хвилин на полі з'явилися Дуду і Аруна.
І якщо бразилець на фланзі намагався бути активним, то Лукман провів матч у ключі, в якому граву минулому сезоні, і за який весь час піддавався критиці експертами та вболівальниками. Також з перших хвилин матчу грав Ніко Кранчар, але виглядав хорват важко, часто втрачав м'яч, і прогнозовано в другому таймі пішов відпочивати.
"Динамо" з перших хвилин захопило ініціативу, лізло на ворота суперника, однак зі створенням і реалізацією моментів у киян, схоже, ті ж проблеми, що були й раніше. Єдиний м'яч, забитий на останніх хвилинах після подачі з флангу - не кращий показник для команди, яка ставить перед собою високі цілі на міжнародній арені і у внутрішній першості.
Хоча, за першою грою сезону робити якісь висновки щодо гри команди, незважаючи на відсутність у складі перспективних новачків Велозу і Рубена, ще рано. Cподобалося, що гравці до останньої хвилини не втрачали бажання перемогти і йшли на ворота суперника, і пов'язано це, певною мірою, з виходом Гусєва і Гармаша.
Що стосується "Металурга", то з урахуванням більш скромних придбань нових футболістів, та проведенням на один матч більше, можна було б говорити, що нічия для команди П'ятенка - позитивний результат. Донеччани в деяких епізодах виглядали краще за суперника, створили кілька моментів біля воріт Бойка, але на перемогу не награли.
Непоганий матч провели Казарян, Соарес, Димитров, проте в грі проти суперника рівня "Динамо" донеччанам просто не вистачає класу. Хоча, стверджувати, що футбол, який продемонстрували підопічні П'ятенка справив негативне враження, теж не можна. Команда зіграла на своєму рівні, і, незважаючи на поразку, за цей матч йому не має бути соромно.
Українська Прем'єр-ліга. 1-й тур
"Динамо" (Київ) - "Металург" (Донецьк) - 1:0
Гол: Браун Ідейе (90 +3)
Попередження: Лукман Аруна (35), Огнен Вукоєвич (88) - Данило Кампос (21), В'ячеслав Чечер (57)
"Динамо": Бойко, Данило Сілва, Михалик, Хачеріді, Бетао, Вукоєвич, Аруна (Гармаш, 46), Кранчар (Нінкович, 68), Ярмоленко, Дуду (Гусєв, 46), Ідейе
"Металург": Бандура, Морозюк, Чечер, Прийма, Голайдо, Макрідіс, Лазич, Соарес (Нельсон, 59), Димитров (Грищенко, 86), Данило (Іванко, 72), Казарян. !zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі