«Динамо» обіграло «Боруссію» з рахунком 3:1 (ВІДЕО)

Поділитися
© svitoutdoor.com.ua
Київське «Динамо» виграло перший матч раунду плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів у гостях у менхенгладбахської «Боруссії» з рахунком 3:1 і зробило вагому заявку на потрапляння до групового турніру.

Київське «Динамо» в першому матчі раунду плей-офф Ліги чемпіонів здобуло перемогу на виїзді над «Боруссією» з Менхенгладбаха - 3:1.

Почалося все для «Динамо» не дуже вдало. Вже на 13-й хвилині Аранго переграв у штрафному гостей Данило Сілву і точно пробив у ближній кут. Але з середини тайму киянам вдалося переламати хід гри. На 28-й хвилині після подачі кутового захисники «Боруссії» винесли м'яч точно на Тараса Михалика, який потужним ударом за допомогою рикошету відправив м'яч у сітку воріт.

А через вісім хвилин «Динамо» вже вийшло вперед. Денис Гармаш з центру поля запустив у прорив Андрія Ярмоленка, який фінтами «розкидав» у штрафному майданчику захисника і точно пробив низом у ближній кут.

У другому таймі підопічні Юрія Сьоміна досить упевнено контролювали хід гри. Після перерви у «Боруссії» мало що виходило в атаці. А на 81-й хвилині після подачі зі штрафного Мігеля Велозу нападник німецького клубу Люк де Йонг в боротьбі з суперниками відправив м'яч у власні ворота і встановив остаточний рахунок у цій зустрічі.

Матч-відповідь «Динамо» і «Боруссії» відбудеться 29 серпня в Києві.



Боруссія М - Динамо - 1:3

Голи: Рінг, 13 - Михалик, 28, Ярмоленко, 36, де Йонг, 81 (у свої ворота)

Боруссія М: тер Штеген, Янтшке, Штранцль, Домінгес, Дамс, Рінг (Херрманн, 69), Нордтвейт (Чіджерчі, 75), Аранго, Джака, де Йонг, де Камарго (Ханке, 69)

Динамо: Коваль, Даніло Сілва, Михалик, Бетао, Тайво, Велозу, Гармаш, Ярмоленко, Кранчар (Вукоєвіч, 65), Нінковіч (Раффаеле, 78), Ідейє (Мехмеді, 90 +3)

Попередження: Херрманн - Тайво. !zn

Читайте також:

«Динамо» сенсаційно програло «Ворсклі» (відео)

«Динамо» цікавиться колишнім гравцем «Реала»

Трійку претендентів на звання найкращого футболіста Європи склали Мессі, Роналду та Іньєста

Суркіс назвав відхід Шевченка в політику своїм болем - він цього не очікував

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі