«Динамо» представило футболістам нового тренера - Олега Блохіна

Поділитися
Олег Блохін прийшов, щоб «підняти команду на той рівень, на якому вона повинна бути». Ігор Суркіс підкреслив перед гравцями, яких останнім часом неодноразово звинувачували в поганій самовіддачі, що Блохін грав у «Динамо» з семи років і що у нього не може не боліти душа за команду.

На навчально-тренувальній базі «Динамо» в Конча-Заспі, у присутності президента клубу Ігоря Суркіса, тренерів і футболістів, відбулася презентація нового головного тренера команди Олега Блохіна. Про це повідомила прес-служба клубу.

«Дам коротку характеристику. Це володар Золотого м'яча 1975 року. Дворазовий володар Кубка володарів Кубків, а також володар Суперкубка УЄФА. Тренер, з яким збірна України дійшла до 1/4 фіналу чемпіонату світу-2006. Людина, яка любить команду «Динамо», напевно, років із семи, коли вперше тут опинився і у нього не може не уболівати за неї душа. Він прийшов, щоб підняти команду на той рівень, на якому вона повинна бути. Прошу любити і шанувати - Олег Блохін», - таким було вступне слово президента клубу Ігоря Суркіса, після якого сам наставник, але вже без клубних ЗМІ, поспілкувався з підопічними.

О 12:00 у команди призначено тренування.

Нагадаємо, що у вівторок, 25 вересня, Блохін підписав з «Динамо» чотирирічний контракт. Сьогодні ж Олег Володимирович був офіційно представлений як головний тренер клубу. !zn

Читайте також:

«Динамо» поставило завдання перед Блохіним «однозначно вийти з групи у Лізі чемпіонів»

Суркіс хоче, щоб Блохін став для «Динамо» новим Лобановським

Блохін: Щоб повернути колишню славу «Динамо», потрібно працювати цілодобово

Офіційно: Блохіна призначено тренером «Динамо»

Офіційно: Юрій Сьомін відправлений у відставку з посади тренера «Динамо»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі