"Динамо" програло "Металісту" на своєму полі з рахунком 1:3

Поділитися
"Металіст" зумів повести в рахунку на 34-ій хвилині. Спроби "Динамо" врятувати ситуацію в матчі з харківським клубом у себе на полі не увінчалися успіхом.

Київське "Динамо" програло харківському "Металісту" на своєму полі з рахунком 1:3 в матчі 12-го туру чемпіонату України з футболу в суботу, 20 жовтня.

"Металіст" зумів повести в рахунку на 34-й хвилині, коли бразильський форвард Тайсон втік у контратаці один на один і точно пробив повз Олександра Шовковського.

На початку другого тайму становище "Динамо" стало ще складнішим. На 51-й хвилині бразилець гостей Марлос був збитий у штрафному киян захисником Тайє Тайво, а капітан "Металіста" Клейтон Шав'єр чітко виконав пенальті.

Через сім хвилин господарі змогли відіграти один м'яч.
Хорватський півзахисник Ніко Кранчар, який вийшов на заміну, пробив зовнішньою стороною стопи в штангу, а Андрій Ярмоленко був першим на добиванні і точно пробив у падінні головою.

Але спроби киян врятувати зустріч не увінчалися успіхом. А "Металіст" зумів ще раз переграти оборону динамівців, коли на доданих хвилинах після пасу Тайсона відзначився
"Чако" Торрес, який вийшов на заміну.

Догравали матч команди в неповних складах. Спочатку на 87-й хвилині був видалений за другу жовту картку аргентинський нападник "Металіста" Крістальдо, а вже через хвилину за повторне попередження поле покинув захисник "Динамо" Тарас Михалик.

На НСК "Олімпійському" були присутні 40,5 тисячі глядачів при місткості стадіону в 70 тисяч.

Після цього результату "Динамо", як і "Дніпро", відстає від "Шахтаря" на 12 очок.
"Металіст", що йде четвертим, тепер наблизився до киян і дніпропетровців на відстань у 3 очки.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі