«Динамо» зіграло в нульову нічию з «Порту» (ВІДЕО)

Поділитися
«Динамо» зіграло в нульову нічию з «Порту» (ВІДЕО) © Publicitātes
Київське «Динамо» не змогло на своєму полі обіграти «Порту» в матчі четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів. Таким чином, ця нічия стала першою для команди Олега Блохіна на груповій стадії турніру і принесла киянам четверте очко.

Київське «Динамо» 6 листопада на НСК "Олімпійський" зіграло внічию 0:0 з португальським «Порту» в матчі четвертого туру групового раунду Ліги чемпіонов-2012/2013.

Після чотирьох ігор у "Порту" 10 очок, у ПСЖ після сьогоднішньої перемоги над загребським "Динамо" - 9, у киян - 4, у хорватів - 0.

Олег Блохін дещо здивував стартовим складом. По-перше, місце у воротах зайняв Максим Коваль. По-друге, з перших хвилин вийшли Мілевський та Рубен, «в'язку» яких Блохін обкатував в матчі з «Таврією», в той час як у запасі залишилися Ідейє і Кранчар. Також на лаві почав матч Гармаш, адже «Динамо», як і обіцяв тренер, грало з двома опорниками.

Динамівцям в цьому матчі потрібна була тільки перемога, тому недивно, що вони з перших хвилин заволоділи ігровою ініціативою. Перший небезпечний момент біля воріт «Порту» відбувся на шостій хвилині. Рубен пробивав з кількох метрів після подачі Тайво, і після удару аргентинця м'яч влучив у руку Абдулайє Ба, але арбітр не наважився поставити пенальті.

Португальці витримали стартовий натиск і як могли збивали темп гри, часто використовуючи дрібні фоли. Динамівців така манера явно дратувала і ще до перерви Вукоєвич і Мілевський заробили попередження. Команди грали обережно, намагаючись не ризикувати. «Порту» взагалі не ходив вперед великими силами, але саме гості створили найнебезпечніший момент до перерви. Мартінес після пасу Родрігеса бив головою з декількох метрів, але воротар «Динамо» витягнув м'яч з нижнього кута.

Другий тайм також почався з небезпечного моменту біля воріт киян. Варела отримав пас з глибини, увірвався по лівому флангу в штрафний і пробив низом, але м'яч пролетів поруч зі штангою. Через кілька хвилин динамівська оборона прогавила Лучо, але той, на щастя, також пробив неточно.

Португальці виглядали сильнішими в центрі поля, і тренерський штаб «Динамо» вирішив посилити опорну зону, випустивши на поле Аруну замість Мілевського. Через п'ять хвилин на полі з'явився свіжий форвард Ідейє, що замінив Рубена. Після проведених замін кияни відразу створили гольовий момент. Аруна вивів Ярмоленка один на один з воротарем, але українець пробив дуже нехитро.

«Динамо» продовжувало пресингувати, створювало моменти, але м'яч вперто не йшов у сітку воріт Елтона. Португальці ж зосередилися на обороні своїх воріт, бо нічия їх цілком влаштовувала, і в підсумку зберегли прийнятний результат.

В іншому матчі цієї групи ПСЖ на своєму полі обіграв загребське «Динамо» з рахунком 4:0.

Таким чином, «Порту» лідирує в групі, набравши 10 очок. Другим йде ПСЖ - 9 очок. «Динамо» з 4-ма очками тільки третє, зберігаючи лише примарні шанси на плей-офф. Аутсайдер квартету загребське «Динамо» - 0 очок.

Наступний матч групового етапу «Динамо» зіграє в Києві 21 листопада проти ПСЖ.

«Динамо» - «Порту» - 0:0

«Динамо»: Коваль, Бетао, Михалик, Хачеріді, Тайво, Вукоєвич (Кранчар, 87), Велозу, Ярмоленко, Мілевський (Аруна, 58), Гусєв, Рубен (Ідейє, 67)

«Порту»: Елтон, Даніло, Отаменді, Абдулайє, Мангала, Лучо, Дефур (Каштру, 80), Моутіньо, Родрігес (Клебер, 90 +1), Мартінес, Варела (Атсу, 76)

Попередження: Вукоєвич, Мілевський - Абдулайє. !zn

Читайте також:

«Динамо» програло «Порту» з рахунком 2:3 (ВІДЕО)

«Динамо» перервало серію невдач, «Дніпро» обіграв «Металіст» в тумані (ВІДЕО)

Блохін заявив, що багато футболістів покинуть "Динамо" взимку

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі