«Динамо» веде перемовини про оренду «Олімпійського»

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Футбольний клуб «Динамо» (Київ) веде перемовини про те, щоб повернутися на НСК «Олімпійський». Про це заявив голова департаменту по роботі зі ЗМІ та вболівальниками у «Динамо» Микола Несенюк.

«Зараз йдуть перемовини і, наскільки я знаю, мова йде про те, щоб "Олімпійський" стадіон став постійною домашньою ареною клубу "Динамо" Київ, так, як це було до 1995 року», - повідомив М.Несенюк.

«Динамо» хоче грати на «Олімпійському» усі домашні матчі
в єврокубках і чемпіонаті України.

«Йдуть пере
мовини, щоб цей стадіон став нашою домашньою ареною, так як це було завжди. Це наша арена, всі наші історичні перемоги були здобуті саме там. Сподіваюся, що все-таки домовленість буде, і «Динамо» в наступному році буде всі свої матчі проводити на новому, дуже добре обладнаному стадіоні і це дозволить людям комфортно дивитися футбол. Сподіваюся, що відвідуваність зросте набагато», - сказав М.Несенюк.

У клубі сподіваються, що домашні матчі «Динамо»
у чемпіонаті будуть відвідувати близько 25 тис. уболівальників.

«Справа в тому, що якщо взяти радянські часи, коли вся Україна вболівала за "Динамо", стадіон повністю заповнювався три, чотири, п'ять разів на рік, а так відвідуваність була 20-25 тисяч. Я впевнений, що на цей стадіон мінімум двадцять тисяч глядачів буде приходити на кожен матч», - заявив М.Несенюк.

Нагадаємо, в першому матчі на «Олімпійському» Україн
а зіграла з Німеччиною внічию - 3:3.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі