Донецкий «Металлург» первым из украинских клубов узнал соперника в еврокубках

Поділитися
У другому раунді кваліфікації Ліги Європи донеччани зіграють з переможцем пари «Борац» (Боснія) - «Челік» (Чорногорія). Матчі пройдуть 19-го і 26-го липня.

Футбольний клуб «Металург» з Донецька в другому раунді кваліфікації Ліги Європи зіграє з переможцем пари «Борац» (Боснія) - «Челік» (Чорногорія).
У понеділок 25 червня в штаб-квартирі УЄФА в швейцарському Ньоні завершилося жеребкування другого кваліфікаційного раунду Ліги Європи. Саме з цього раунду починає свої виступи в єврокубках 2012/13 перший український клуб - донецький «Металург».
Підопічні Володимира П'ятенка зустрінуться у другому раунді з переможцем пари «Борац» (Баня-Лука, Боснія) - «Челік» (Никшич, Чорногорія).
Як повідомила прес-служба клубу, ігри другого раунду пройдуть 19-го і 26-го липня. Перший матч донеччани проведуть вдома.
Нагадаємо, в Лізі Європи 2012/13 від України візьмуть участь чотири клуби: «Металіст» і «Дніпро» стартують у четвертому раунді кваліфікації, київський «Арсенал» - у третьому, донецький «Металург» - у другому. !zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі