Джо Коул перейшов до «Ліверпуля»

Поділитися
Один із лідерів лондонського «Челсі» минулих років Джо Коул перейшов до іншого клубу англійської Прем'єр-ліги - «Ліверпуля».
Один із лідерів лондонського «Челсі» минулих років Джо Коул перейшов до іншого клубу англійської Прем'єр-ліги - «Ліверпуля». Про це у понеділок, 19 липня, повідомив офіційний сайт «мерсісайдців». Джо Коул вже погодив з «Ліверпулем» деталі контракту і упродовж найближчих двох днів пройде медичне обстеження у новому клубі. При цьому термін дії угоди гравця із «мерсісайдцями» не вказується. Джо Коул став вільним агентом 1 липня. «Челсі», у якому півзахисник провів останні сім сезонів (183 матчі, 28 голів), відмовився від його послуг. На Джо Коула, за повідомленнями ЗМІ, претендували всі провідні англійські клуби, включаючи «Арсенал», «Манчестер Юнайтед», «Тоттенхем», «Манчестер Сіті», але боротьбу за гравця виграв «Ліверпуль». До «Челсі» виступав за «Вест Хем» (126 матчів, 10 голів), вихованцем якого і є. Також на його рахунку 56 поєдинків і 10 голів у складі національної команди Англії.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі