Євро-2020 пропонують провести відразу у 13 країнах Європи

Поділитися
© lifedon.com.ua
УЄФА розгляне ідею Мішеля Платіні про проведення чемпіонату Європи 2020 року у 13-ти європейських столицях. Київ до цього переліку не увійшов.

УЄФА розглядає незвичайний формат проведення чемпіонату Європи з футболу 2020 року. На честь 60-річчя з дня першого Євро першість може пройти у 13 містах і країнах.

З подібною ініціативою виступив президент УЄФА Мішель Платіні, розповів німецьким журналістам президент Німецького футбольного союзу (DFB) Вольфганг Нірсбах.

Київ у перелік можливих міст-учасників не увійшов. Платіні пропонує провести матчі чемпіонату у Москві, Амстердамі, Берліні, Афінах, Брюсселі, Парижі, Мадриді, Лісабоні, Базелі, Лондоні, Загребі, Римі та Стамбулі.

При цьому найбільші шанси прийняти півфінали та фінал турніру - у турецького міста.

Очікується, що проект Платіні буде розглянуто на виконкомі УЄФА, який пройде 7 грудня. Причиною для зміни формату турніру може стати і фінансова криза, яка вибухнула в Європі. Дешевше провести турнір у містах, де є вся необхідна інфраструктура.

Нагадаємо, Євро-2012 приймали у себе Україна і Польща. У 2016 році чемпіонат Європи відбудеться у Франції. На цьому турнірі зіграють 24 збірні (а не 16, як було раніше). !zn

Читайте також:

Україна побореться за проведення Чемпіонату світу з футболу

ФІФА схвалила системи відеофіксації голу

Туреччина націлилася на Євро-2020

Євро-2012 в Україні та Польщі пройшов тріумфально, - Платіні

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі