Фанати «Баварії» на матчі вивісили банер «No Gazprom»

Поділитися
Фанати «Баварії» вивісили на Південній трибуні банер "No Gazprom", протестуючи проти можливого співробітництва клубу з російською компанією.

Уболівальники мюнхенської "Баварії" висловили своє негативне ставлення до можливого співробітництва улюбленої команди з російською компанією "Газпром". На останньому домашньому матчі бундесліги проти "Вольфсбурга" (2:0) вони вивісили на Південній трибуні банер "No Gazprom", що закликає керівництво відмовитися від цієї ідеї.

Приводом для проведення такої акції послужила інформація про те, що ця компанія може стати офіційним спонсором баварського клубу. Нещодавно відбулася зустріч голови правління енергетичного гіганта Олексія Міллера і президента "Баварії" Улі Хенесса, на якій обговорювалася можливість співпраці.

Міллером у нас відбулася дуже приємна розмова за ланчем у чудовій атмосфері ресторану. Відразу хочу підкреслити: ми не хочемо замінити "Шальке", у якого "Газпром" є головним спонсором. Це навіть не обговорюється. Але, думаю, в якійсь формі співпраця можлива", - передає слова Хенесса Sport Bild.

Представник російської компанії спростував інформацію, що "Газпром" може стати спонсором "Баварії".

Нагадаємо, що титульним спонсором мюнхенців на даний момент є Deutsche Telekom, а "Газпром" у свою чергу з 2007 року співпрацює з "Шальке-04".

Раніше надходила інформація, що вже у 2012 році "Газпром" стане спонсором домашнього стадіону "Баварії" "Альянц-Арена", а потім логотип цієї компанії з'явиться на футболках гравців.

Читайте також:

Тимощука залишили у «Баварії» ще на рік

Міллер: Російський газ навіть занадто дешевий

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі