Форвард «Волині» розповів про тіньові схеми українського футболу

Поділитися
© technorati.com
Футболіст повідомив про факти нечесної гри в українському футболі, які відбуваються через те, що президенти клубів повинні віддавати борги.

Форвард «Волині» Майкон Олівейра розповів про "темну сторону" українського футболу.

"Буває таке, що президент одного клубу винен гроші президенту іншого клубу. Тому йому доводиться розплачуватися тим, що знімати з матчу своїх кращих футболістів. Не залишалося нічого іншого, окрім як робити вигляд, ніби ти не розумієш, що тут відбувається", - зізнався футболіст.

"Якось ми вели після першого тайму 4:0, і їхній тренер вбіг у роздягальню, лаючи всіх і вся. Потім схопив одного хлопця і вдарив його в місце нижче спини", - сказав він.

Розповів бразилець і про свій бій з Віталієм Кварцяним. За словами футболіста, розгніваний тренер одного разу запустив йому в голову шматком крейди. Майкон не став терпіти таку агресію і запропонував Кварцяному з'ясувати відносини у бійці.

Нагадаємо, контракт Майкона закінчувався цього літа. За інформацією турецьких ЗМІ, 24-річний форвард погодив умови особистого контракту з турецьким «Сівасспором», куди переходить на правах вільного агента. !zn

Читайте також:

У Туреччині за договірні матчі заарештували 40 осіб

Екс-спартаківець розповів про договірні матчі київського «Динамо»

В Україні 13% футболістів знають про договірні матчі

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі