Футбольна збірна України вперше в історії обіграла команду Ізраїлю - 3:2 (відео)

Відео
Поділитися
© mil.ru
Збірна Ізраїлю - це одна з тих команд, яку Україна ніколи не обігравала. У чотирьох попередніх зустрічах між суперниками було зафіксовано дві нічиї і дві поразки українців.
Національна збірна України з футболу вперше в своїй історії обіграла команду Ізраїлю. Підопічні Олега Блохіна виграли з рахунком 3:2 у товариському матчі на стадіоні «Мошава» в місті Петах-Тіква.
На 17-й хвилині Андрій Ярмоленко заробив пенальті, а його одноклубник по київському «Динамо» Олег Гусєв успішно його реалізував. Ізраїльтяни намагалися створити проблеми обороні збірної України і Олександру Шовковському, який не завжди діяв впевнено, але результату не досягли. А на останніх секундах першого тайму А.Ярмоленко вивів на ударну позицію Євгена Коноплянку, який подвоїв рахунок.
На 54-й хвилині за гру рукою в штрафній Віталія Мандзюка польський арбітр призначив пенальті вже в ворота українців, і його впевнено виконав Томер Хемед. Незабаром після прострілу Олександра Алієва Андрій Ярмоленко відновив перевагу команди Блохіна в два м'ячі. Але вже через три хвилини гості залишили в своїй штрафній без нагляду Бен Саару, який вразив ворота Андрія Диканя, що вийшов на другий тайм. Цей гол у підсумку став останнім у даній зустрічі.
Збірна Ізраїлю - це одна з тих команд, яку Україна ніколи не обігравала. У чотирьох попередніх зустрічах між суперниками було зафіксовано дві нічиї і дві поразки українців. !zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі