Головного тренера збірної України буде обрано 26 грудня

Поділитися
Головного тренера збірної України буде обрано 26 грудня
У Федерації футболу України кажуть, що кандидат на посаду швед Ерікссон "начебто залишився задоволений" попередніми переговорами. Новий головний тренер буде обраний простою більшістю членів виконкому ФФУ в один тур.

Головний тренер збірної України з футболу буде обраний 26 грудня 15-ма членами виконкому ФФУ шляхом підняття рук. Про це повідомив перший віце-президент ФФУ Анатолій Попов.

Він зазначив, що кандидат на посаду швед Свен-Йоран Ерікссон залишився задоволений переговорами.

"Начебто так. Пройшла бесіда. Він виклав своє бачення. Були поставлені певні завдання, висунуті певні вимоги. Ерікссон озвучив свої умови. Обговорили деякі моменти в цьому плані. Як буває у таких випадках, обговорили всі деталі можливого співробітництва".

- Швед Свен-Йоран Ерікссон готовий очолити збірну України

"Всього було дві зустрічі. За день до зустрічі з Ерікссоном ми зустрічалися з його агентом - паном Моріссом. Розмовляли протягом години. Наступного дня вони на зустріч приїхали удвох. І вже в цьому форматі обговорили деталі. Що стосується президента ФФУ Анатолія Конькова, то він підключився за півгодини до закінчення бесіди. Але озвучити інформацію щодо умов я не можу - це комерційна таємниця", - додав Попов.

Окрім того, він також сказав: "Обговорювалися різні варіанти контракту, які будуть озвучені виконкомом ... Я не пам'ятаю такого, що вибори головного тренера національної збірної проходили в закритому режимі. 15 осіб-членів виконкому можуть це зробити звичайним, відкритим голосуванням, тобто простим підняттям рук. Питання про кворум не стоїть, тому що будуть усі без винятку члени виконкому. Що стосується формату, то новий головний тренер буде обраний простою більшістю в один тур. Це загальноприйнята процедура, яка використовується ФФУ довгі роки, незалежно від того, хто її очолював".

Нагадаємо, збірна України з футболу залишається без головного тренера з кінця вересня, після того, як колишній наставник "жовто-синіх" Олег Блохін перейшов працювати в київське "Динамо". !zn

Читайте також:

За підсумками року Україна повернулася до ТОП-50 рейтингу ФІФА

Перший матч в 2013-му році збірна України зіграє з Норвегією

Нападаник «Шахтаря» Адріано готовий прийняти українське громадянство і виступати за збірну України

Федерація футболу розірвала контракт з тренером молодіжної збірної Павлом Яковенком

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі