Хей за бій із Чісорою отримає 3,7 млн ​​євро

Поділитися
© Письменник ДіБіСі П’єр
Стала відома фінансова частина бою між двома британцями - Девідом Хеєм і Дереком Чісорою, який повинен відбутися 14 липня в Лондоні.

Призовий фонд запланованого на 14 липня у Лондоні бою складе більше 5 мільйонів євро. Екс-чемпіон світу у двох вагових категоріях Девід Хей отримає за поєдинок 3,7 млн євро, його суперник - колишній претендент на титул чемпіона світу Дерек Чісора заробить 1,7 млн євро.

Нагадаємо, гонорар Чісори за бій з чемпіоном WBC Віталієм Кличком склав 500 000 євро, 100 000 з яких пішли на штрафи за хуліганські витівки у Мюнхені.

Девід Хей, за його власними словами, за попередній бій з чемпіоном WBA / WBO / IBF Володимиром Кличком отримав більше 15 млн євро.

Бій Дерека Чісори і Девіда Хея відбудеться цієї суботи на 35-тисячному стадіоні «Аптон-Парк» в Лондоні. На сьогоднішній день на поєдинок продано більше 28 000 квитків. !zn

Читайте також:

Кличко відмовився від бою з Хеєм і Чісорою

Чісорі і Хею загрожує довічна дискваліфікація

Кличко відмовився від бою з Хеєм і Чісорою

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі