До Євро-2012 видали путівник по Києву для іноземців

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Туристичний путівник англійською мовою по Києву для іноземних туристів і вболівальників до «Євро-2012» презентували у вівторок, 18 жовтня, в Києві.

«Ми його приурочили до Євро-2012», - сказав на прес-конференції голова громадської організації «Вся Україна» Ігор Курус.

За його словами, туристичний путівник складається з шести маршрутів, включаючи об'єкти, що знаходяться за межами Києва. У виданні представлена ​​порівняльна хронологічна історична таблиця, де вказані факти з історії інших держав і те, що в цей період відбувалося в Києві.

Видання містить 15 картосхем і близько тисячі фотоілюстрацій.

Крім того, в путівнику всі туристичні об'єкти позначені координатами GPS, що дозволить швидко і точно знайти їх місце розташування.

Англомовний путівник по Києву входить в серію путівників «Вся Україна», в рамках якої вийшли також путівник по Києву українською мовою, а також путівники по Чернігівській та Хмельницькій областях. Крім того, планується вихід подібних видань і про інших регіонах України.

Тираж путівника становить 2000 примірників. Як зазначив І. Курус, якщо на них буде попит, то буде надруковано додатковий тираж.

Коштувати путівник буде близько 100 грн.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі