Капелло наступного тижня очолить збірну Росії

Поділитися
© monavista.ru
Наступного тижня Фабіо Капелло підпише контракт з РФС і офіційно очолить збірну Росії. Зарплата 66-річного фахівця складе від 5 до 6 мільйонів доларів.

Італійський футбольний фахівець Фабіо Капелло стане головним тренером збірної Росії на наступному тижні, коли буде юридично оформлений його контракт з РФС.

За неофіційними даними, угода буде розрахована до кінця чемпіонату світу-2014. Зарплата 66-річного фахівця складе, за різними оцінками, від 5 до 6 мільйонів доларів.

Повідомляється, що Капелло готовий до співпраці з російськими фахівцями, і в його штаб можуть увійти вітчизняні тренери. Причому мова, ймовірно, йде про тих, хто має досвід виступу в Італії і знає мову.

В оточенні Капелло підкреслили, що наставник вирішив прийняти пропозицію РФС, бо побачив значну зацікавленість у своїх послугах.

- Капелло пішов зі збірної Англії

Напередодні у ЗМІ з'явилися повідомлення про те, що Капелло знаходиться у Москві, куди він прибув в четвер на переговори з РФС. Згідно з повідомленнями, РФС на переговорах представляє його колишній комерційний директор Петро Макаренко, також у них бере участь матч-агент УЄФА Елізабет Бартош.

За даними італійських джерел, зустріч пройшла у позитивному ключі і сторони залишилися задоволеними обговоренням. Очікується, що остаточне рішення про майбутнє наставника російські футбольні влади приймуть на наступному тижні.

У вівторок РФС офіційно оголосив, що "планує провести у повній відповідності з нормами ФІФА та УЄФА консультації з приводу призначення на посаду головного тренера національної збірної Росії".

- Збірна Греції не пустила Росію у плей-офф Євро-2012 - 1:0 (відео)

У список потенційних головних тренерів включені шість іноземних і сім російських тренерів. Крім Капелло, у списку - іспанці Рафаель Бенітес і Хосеп Гвардьола, аргентинець Марсело Б'єлса, італієць Марчелло Ліппі, англієць Харрі Реднапп, а також Анатолій Бишовець, Валерій Газзаєв, Андрій Кобелєв, Юрій Красножан, Валерій Непомнящий, Микола Писарєв і Юрій Сьомін.

Пост головного тренера збірної Росії став вакантним після того, як його покинув нідерландець Дік Адвокат, який оголосив, що після закінчення Євро-2012 перейде на роботу у голландський футбольний клуб ПСВ. На чемпіонаті Європи російська збірна посіла третє місце в своїй групі, не зумівши пробитися в плей-офф.

Читайте також:

Президент Російського футбольного союзу подав у відставку після вильоту збірної з Євро-2012

Російська газета обізвала футболістів своєї збірної «виродками»

Хто скільки заробив на Євро-2012: УЄФА розподілив призовий фонд

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі