Київське «Динамо» купить нападаючого «Вільярреала»

Поділитися
© villarrealusa.com
Кияни продовжують активно посилювати склад. 25-річний аргентинський форвард Марко Рубен прибуде до Києва щоб пройти медичне обстеження і поставити підпис під контрактом з «Динамо».

Київське «Динамо» та іспанський «Вільярреал» досягли принципової угоди про перехід нападаючого Марко Рубена в український клуб.

Щоб трансфер відбувся, 25-річний гравець повинен пройти медичне обстеження і поставити підпис під контрактом з «Динамо». До Києва Рубен прибуде в четвер.

Відзначимо, аргентинець Марко Рубен виступав за «Вільярреал» з середини зими 2008 року. У минулому сезоні він забив 9 голів у 31-му матчі чемпіонату Іспанії. Всього в попередньому клубі він провів 89 зустрічей і 22 рази вражав ворота суперників.

За підсумками сезону-2011/12 «Вільярреал», який торік завоював путівку у Лігу чемпіонів, не зміг зберегти прописку в Ла Лізі і вилетів у Сегунду. В результаті влітку «жовту субмарину" вже покинули воротар Дієго Лопес, захисники Іван Маркано і Доріан Дервіт, півзахисники Хефферсон Монтеро, Вакас Мубарак і Джонатан де Гузман, нападники Хосело і Гонсало Кастельяні.

Нагадаємо, на початку липня київське «Динамо» підписало португальського півзахисника Мігеля Велозу. Він уклав з «Динамо» контракт терміном на чотири роки.

Першим зоряним новачком, що посилив «Динамо» цього літа став хорват Ніко Кранчар. У той же час, «Динамо» виставило на трансфер атакуючого півзахисника Олександра Алієва. !zn

Читайте також:

Шевченко увійшов до двадцятки найкращих бомбардирів століття

Донецький «Шахтар» купив Майкона

Сьомін: Гравців «Динамо» вистачає на 60 хвилин

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі