Китайський клуб запропонував Шевченку дворічний контракт

Поділитися
© pik.in.ua
У Китаї готові запропонувати форварду дворічний контракт на суму 18 мільйонів доларів. Поки Шевченко не прийняв остаточного рішення і взяв час на роздуми.

Китайський футбольний клуб "Ціньдао Чжуннен" запропонував українському форварду Андрію Шевченку дворічний контракт. Про це пише італійський спортивний портал Tuttomercatoweb, посилаючись на власні джерела.

Видання пише, що китайці готові платити українському футболісту 9 млн дол. на рік. Нескладно підрахувати, що за два роки контракту Шева зміг би заробити 18 млн дол.

Шевченко поки не ухвалив рішення про своє майбутнє і взяв час на роздуми.

Нагадаємо, після закінчення минулого сезону закінчився термін контракту Шевченка з київським "Динамо". Також легендарний форвард оголосив про завершення кар'єри в збірній України. Раніше повідомлялося, що Шева може переїхати грати за океан - нібито навіть була реальна пропозиція від клубу із МЛС "Монреаль Імпакт", проте Шевченко відмовився. Днями з'явилася неофіційна інформація, що форвард підпише новий контракт з "Динамо", проте підтвердження вона не отримала.

Зазначимо, китайський футбол в останні роки отримав серйозне фінансування. Боси китайських клубів готові платити європейським зіркам величезні зарплати, щоб підвищити популярність до "спорту №1". За останній рік в Китай переїхали такі відомі футбольні особистості, як Марчело Ліппі (став тренером місцевого гранда "Гуанчжоу Евергранд"), Дідьє Дрогба ("Шанхай Шеньхуа"), Ніколя Анелька ("Шанхай Шеньхуа"), і Сейду Кейта ("Далянь Аербінь"). У 2011 р. в "Гуанчжоу Евергранд" перейшов кращий гравець чемпіонату Бразилії Даріо Конка. Йому боси клубу запропонували зарплату 15 млн дол. на рік. !zn

Читайте також:

Шевченко увійшов до двадцятки найкращих бомбардирів століття

Шевченко підписав з «Динамо» новий контракт

Андрій Шевченко залишає «Динамо» і їде з України

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі