Київське «Динамо» увійшло до двадцятки ТОП-клубів світу

Поділитися
На думку дослідників, київське «Динамо» залишається найсильнішим клубом України.

Міжнародна федерація футбольної статистики і історії (IFFHS) оновила свій рейтинг клубів світу. На думку дослідників, київське «Динамо» залишається найсильнішим клубом України, займаючи 20 місце у списку.

Станом на 2 лютого 2012 року кияни входять до ТОП-20 клубів світу. Донецький «Шахтар» знаходиться на 55 місці. Зовсім поруч і харківський «Металіст» - 59 позиція. Полтавська «Ворскла» займає 101 позицію рейтингу.

У першій десятці особливих змін не відбулося. Як і раніше, кращим клубом світу є «Барселона», друге місце дісталося мадридському «Реалу». Замикає трійку лідерів аргентинський «Велес». На четвертому і п'ятому місцях розташувалися англійські клуби «Манестер Юнайтед» і «Манчестер Сіті».

Міжнародна федерація футбольної історії і статистики (IFFHS) - організація, що веде хроніку історії футболу. Вона була заснована в 1984 році і базується у Бонні, Німеччина.

З 1991 року організація займається щомісячним ранжируванням клубів світу. Ранжування враховує результати континентальних і міжконтинентальних змагань, матчі національних чемпіонатів і національних кубків, починаючи з 1/16 фіналу. !zn

Читайте також:

«Динамо» розірвало контракт з французьким півзахисником

Рибку дискваліфікували на два роки

«Динамо» розгромило польську «Краковію» у фіналі турніру в Іспанії

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі