Київський «Арсенал» попрощався з єврокубками, забивши супернику п'ять сухих голів (відео)

Поділитися
© football.ua
У відповідному матчі каноніри забили словенцям два голи, але не пройшли в наступний етап, бо УЄФА зарахувала киянам технічну поразку в першому матчі - 0:3. У тій грі український клуб розгромив опонентів з рахунком 3:0. «Мура» виявилася не в змозі забити хоча б раз, але пройшла далі.

ФК "Арсенал" (Київ) не зміг здобути необхідний результат у матчі зі словенською "Мурою" в третьому кваліфікаційному раунді Ліги Європи після технічної поразки 0:3 в першій зустрічі.

"Каноніри" зуміли перемогти суперника з рахунком 2:0, чого було недостатньо. Українському клубу вдалося відкрити рахунок вже на другій хвилині після удару Кобахідзе. Але на 30-й хвилині захисник Сергій Симоненко був вилучений за фол останньої надії, що ускладнило завдання для підопічних Кучука.

В середині другого тайму Володимир Гоменюк, що вийшов на заміну, точно пробив головою після подачі зі штрафного, але більше "Арсеналу" досягти не вдалося.

- Ліга Європи: київському «Арсеналу» замість перемоги зарахували технічну поразку

- Ліга Європи: «Арсенал» впевнено переміг, «Металург» ледь відігрався (ВІДЕО)

Як повідомлялося, 2 серпня "Арсенал" успішно дебютував на євроарені, розгромивши у першому в своїй історії матчі Ліги Європи "Муру" з рахунком 3:0.

4 серпня стало відомо, що "Арсеналу" загрожує технічна поразка в цьому матчі за присутність на полі камерунця Е.Матуку, який був раніше дискваліфікований в єврокубках у складі іншого клубу. Столичний клуб отримав повідомлення УЄФА про те, що гравець в 2010 році в матчі за бельгійський "Генк" проти португальського "Порту" був вилучений з поля і згодом відсторонений на дві гри. Після цього Е.Матуку відбув лише одну дискваліфікацію, і, отже, не мав бути в заявці на гру "Арсенала" зі словенцями.

7 серпня стало відомо, що контрольно-дисциплінарна інстанція УЄФА присудила "Арсеналу" технічну поразку з рахунком 0:3. Апеляція на вказане рішення може бути подана протягом трьох днів з моменту його прийняття. !zn

Читайте також:

Донецький «Металург» вилітає з кваліфікації Ліги Європи (відео)

Визначилися можливі суперники «Динамо» в Лізі чемпіонів

«Динамо» виграло у «Фейєноорда» в Лізі чемпіонів (відео)

Збірна України піднялася в рейтингу ФІФА

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі