Кличко-молодший після спорту політикою займатися не планує

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Володимиру Кличко поки важко сказати, чим він буде займатися після завершення спортивної кар'єри, проте точно - не політикою.

Чемпіон світу в суперважкій вазі з боксу за версією одразу чотирьох міжнародний організацій (WBA, IBF, WBO, IBO) українець Володимир Кличко не планує займатися політикою після завершення кар'єри. Про це він заявив в інтерв'ю агентству Reuters напередодні призначеного на суботу, 3 березня, бою з французом Жаном-Марком Мормеком у німецькому Дюссельдорфі.

«Я не буду займатися лише спортом. Уже багато років я облаштовую своє життя поза спортом. Поки я не готовий сказати, коли завершу кар'єру. Але те, чим я буду займатися надалі, точно не буде пов'язане з політикою - скоріше, з економікою», - сказав 35-річний боксер.

За його словами, зйомки в фільмах, зокрема в голлівудському «Одинадцять друзів Оушена», для нього є не більш ніж хобі. «Мене багато разів просили зіграти різні ролі в фільмах, але я вже граю одну важливу роль - чемпіона світу в суперважкій вазі. Це займає весь мій час, і я не хочу з цим жартувати», - зазначив український боксер.

У Дюссельдорфі він буде захищати титул у двобої з французом Мормеком. Як зазначив українець, кожен бій для нього є особливим, не схожим на попередні, і нинішнє змагання - не виняток. «Завжди на карту ставлю все. У цьому бою це буде одразу п'ять титулів», - додав Кличко.

Старший брат Володимира - Віталій - 18 лютого в поєдинку з англійцем Дереком Чісорою відстояв титул чемпіона світу в суперважкій вазі за версією Всесвітньої боксерської ради (WBC). Одночасно він є лідером української політичної партії «УДАР» і має намір взяти участь у виборах мера Києва, а також у парламентських виборах. !zn

Читайте також

Володимир Кличко хоче вступити в партію брата


Церемонія зважування перед боєм Кличко - Мормек пройшла без пригод

Тренер Кличка-молодшого вважає Мормека Тайсоном (відео)

На бій Кличка-молодшого з Мормеком продали вже 35 тис. квитків

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі