Ліга чемпіонів: "Челсі" обіграв «Наполі», а «Реал» спокійно пройшов «ЦСКА» (фото/відео)

Поділитися
© Gwenaël Piaser, flickr.com
У відповідному матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів московський ЦСКА у гостях програв мадридському «Реалу» з рахунком 1:4. А «Челсі» пробився до чвертьфіналу, здобувши перемогу над «Наполі» у додатковий час.

У «вершкових» відзначилися Гонсало Ігуаїн, Карім Бензема і двічі Кріштіану Роналду, єдиний гол у «армійців» забив Зоран Тошич.

З перших хвилин «Реал» взяв гру під свій контроль, однак потужний штурм у «вершкових» не вийшов. Армійці ж досить швидко освоїлися, а на восьмій хвилині вже відкрити рахунок: Сейду Думбья отримав пас у штрафному Ікера Касільяса і пробив у дотик - м'яч просвистів трохи вище поперечини. Потім він же не зумів скористатися прострілом від Муси з флангу, і за справу взялися іспанці.

«Королівський клуб» в основному атакував лівим флангом, де Георгій Щенніков часто програвав дуель Кріштіану Роналду. Тим не менше, гол був забитий без участі португальця. В середині тайму Самі Хедіра закинув м'яч у штрафну на самотнього Кака, той прострілив на «п'ятачок», де Гонсало Ігуаїну залишалося підставити ногу - 1:0. Щоправда, гол Ігуаїна викликав деякі питання. У момент подачі Хедіра на Кака, Роналду і Ігуаїн перебували в явному положенні «поза грою». І саме останній замкнув передачу бразильця.

Підопічні Жозе Моурінью не заспокоїлися. В одному з епізодів Василь Березуцький лише ціною жовтої картки зупинив прорив Роналду до воріт Чепчугова. А кінцівка тайму запам'яталася низкою штучних офсайдів, організованих армійською обороною.



У другому таймі ЦСКА вистачило лише на десять хвилин, після чого боротьба як така закінчилася. Роналду наважився на постріл метрів з тридцяти, голкіпер невдало підставив руки, і м'яч рикошетом від рукавичок влетів у кут.

У свою чергу, москвичам втрачати було вже нічого, і все ж один раз ЦСКА забив. Зоран Тошич ефектно вразив ближню «дев'ятку».

Дві додані п'ятнадцятихвилинки були нічим не гірші, ніж тайми основного часу.

Зрештою, затяжна атака господарів через правий фланг завершилася чудовим пасом Дрогба на Івановіча, який у дотик пробив під поперечину - 4:1.

У час, що залишився до фінального свистка, господарі не дали супернику нічого зробити.

Реал - ЦСКА - 4:1

Голи: Ігуаїн, 26, Роналду, 55, 90 +4, Бензема, 70 - Тошич, 77

Реал: Касільяс, Арбелоа, Серхіо Рамос, Пепе, Марсело, Хабі Алонсо, Хедіра, Єзіл (Діарра, 88), Кака (Гранеро, 76), Роналду, Ігуаїн (Бензема, 69)

ЦСКА: Чепчугов, О. Березуцький, О. Березуцький, Ігнашевич, Щенніков, Вернблоом, Алдонін (Мамаєв, 46), Муса (Секу, 60), Дзагоєв, Тошич (Нецид, 81), Думбія

Попередження: Алонсо, 50 - Чепчугов, 15, В. Березуцький, 32, Муса, 39, Мамаєв, 84.

Перший матч - 1:1.

Челсі - Наполі - 4:1, дод. ч.

Голи: Дрогба, 28, Террі, 47, Лемпард, 75, пен., Івановіч, 105 - Інлер, 55

Челсі: Чех, Івановіч, Луїс, Террі (Босінгва, 98), Коул, Лемпард, Ессьєн, Рамірес, Дрогба, Старрідж (Торрес, 63), Мата (Малуда, 95)

Наполі: Де Санктіс, Ароніка (Варгас, 111), Суньїга, Каннаваро, Кампаньяро, Маджо (Доссена, 36), Гаргано, Інлер, Хамшик (Пандєв, 106), Лавессі, Кавані

Попередження: Лемпард, 43, Коул, 98 - Каннаваро, 53, Доссена, 68, Інлер, 112, Кампаньяро, 115.

Перший матч - 1:3. !zn

Читайте також:

Названо найприбутковіші футбольні клуби планети

Моурінью може покинути «Реал» заради порятунку збірної Португалії

«МЮ» визнали найдорожчим клубом, а «Барселону» і «Реал» найщедрішими

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі