Ліга чемпіонів: «Шахтар» зіграв унічию з «Ювентусом» (ВІДЕО)

Поділитися
Донецький «Шахтар» мав усі шанси вийти вперед у матчі проти туринського «Ювентуса» в груповому етапі Ліги Чемпіонів, проте матч закінчився нічиєю 1:1

Донецький «Шахтар» зіграв внічию 1:1 з чемпіоном Італії «Ювентусом» на його полі у матчі 2-го туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА.

З перших хвилин «Шахтар» відчував себе на полі стадіону в Туріні дуже впевнено і заволодів ініціативою. Гості створили кілька моментів, і в підсумку відкрили рахунок, коли на 23-й хвилині Алекс Тейшейра завершив ударом у ближню «дев'ятку» зусилля партнерів.

Але вже за дві хвилини «Ювентус» зміг відігратися. Андреа Пірло з кутового віддав передачу низом на лінію штрафного, звідки центральний захисник Леонардо Бонуччі не менш красивим ударом вразив ближній верхній кут.

До перерви гра тривала в тому ж ключі, але без особливих моментів. Лише на останніх секундах тайму Бонуччі після подачі кутового ледь не зробив дубль, але Андрій П'ятов виручив команду.



У другому таймі італійці перехопили ініціативу, але особливих дивідендів їм це не приносило. Під кінець години гри команди обмінялися моментами. А потім гостроту біля воріт суперника створював лише «Шахтар». Спочатку Джанлуїджі Буффон потягнув удар зі штрафного у виконанні Даріо Срна, і буквально тут же з лінії штрафного небезпечно низом пробивав Генріх Мхітарян.

Далі були ще моменти біля Вілліана і Мхітаряна. А на останній хвилині матчу той же Вілліан міг принести донецькому клубу перемогу, та після його удару м'яч влучив у поперечину.

У другому матчі групи Е лондонський «Челсі» розгромив на виїзді датський «Нордшелланд» з рахунком 4:0 завдяки дублю Хуана Мати і точним ударам Давида Луїса і Раміреса.

Таким чином, після двох турів «Челсі» та «Шахтар» набрали по 4 очки і лідирують у групі, у «Ювентуса» - 2 очки і у «Нордшелланда» - 0. !zn

Читайте також:

Ахметов і Суркіс сподіваються, що Динамо і Шахтар «знайдуть сили» вийти з групи в ЛЧ

Президент «Динамо» вважає, що з таким суддівством матчів «Шахтаря» «неможливо боротися» (ВІДЕО)

«Шахтар» і «Динамо» оштрафовані за дії своїх фанатів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі