Ліга Європи: "Металіст" отримав вольову перемогу над "Сампдорією", "Карпати" поступилися "Севільї"

Поділитися
© football.ua
У четвер, 21 жовтня, було зіграно матчі третього туру групового етапу Ліги Європи. Харківський «Металіст», незважаючи на видалення одного з лідерів команди, зумів вирвати перемогу в італійської «Сампдорії» 2:1. «Карпати» не змогли в себе вдома переграти іспанську «Севілью» й поступилися з мінімальним рахунком 0:1.
У четвер, 21 жовтня, було зіграно матчі третього туру групового етапу Ліги Європи. Харківський «Металіст», незважаючи на видалення одного з лідерів команди, зумів вирвати перемогу в італійської «Сампдорії» 2:1. «Карпати» не змогли в себе вдома переграти іспанську «Севілью» й поступилися з мінімальним рахунком 0:1. Поєдинок «Металіста» й «Сампдорії» з перших хвилин показав, що команди не збираються відсиджуватися в захисті й гратимуть у відкритий і гострий футбол. На 5-й хвилині матчу команди обмінялися гострими моментами, в ході яких могли забити голи - не вистачило удачі. На 20-й хвилині в харківського клубу була прекрасна можливість вийти вперед. Сергій Валяєв прибрав м'яч під себе й віддав точну передачу Марко Девіча. Той відкинув на Віталія Бордіяна, рвонув на лінію воротарської та мало не замкнув простріл молдованина. На 32-й хвилині іспанці показали українським колегам, що свої моменти потрібно не «зливати», а максимально ефективно використовувати. Гості еталонно розіграли комбінацію в один дотик, Володимир Коман обіграв Володимира Дишленковича й закотив м'яч у ворота. На 38-й хвилині «Металіст» відновив паритет на полі. Форвард харків'ян Тайсон Барсельос Фреда отримав м'яч, наблизився до штрафного й метрів з 28-ти уклав сферу в дальній кут. На перерву команди пішли з рахунком 1:1. Після свистка, що ознаменував початок другого тайму, посипався град попереджень від арбітра зустрічі. Флоріан Мейєр за десять перших хвилин гри «роздав» 3 жовтих і 1 червону картку. Видалення з поля заробив гравець «Металіста» Тайсон, якого збив Вольта. Видалили потерпілого лише за зайву емоційність, коли гравець виразив своє невдоволення грубою грою. Незважаючи на втрату одного з лідерів команди, гравці «Металіста» зуміли зібратися, стабілізувати ситуацію на полі й на 73-й хвилині забити красивий гол. Клейтон Шав'єр метрів з 10-ти ножицями замкнув навіс Де Ласерда Апаресіда Едмара. До кінця матчу команди обмінялися кількома гострими атаками, але до результативного удару справа так і не дійшла. Матч закінчився з рахунком 2:1 на користь харківського «Металіста». У матчі львівських «Карпат» та іспанської «Севільї» господарі поля не зуміли показати футбол, який забезпечив би їм 3 очки. До 34-ї хвилини оглядачі зазначали, що непогано господарі грали у відборі на своїй половині поля, але постійно відбувалися збої при переході з оборони в атаку. Контратакуючий футбол діяв не повною мірою. На 34-й хвилині було забито єдиний гол у поєдинку. Після подачі кутового один з гравців Севільї подовжив політ м'яча, а Фредерік Кануте метрів з шести головою вдарив точно за призначенням. 0:1. До кінця матчу господарі поля намагалися "продавити" оборону суперника, але «Севілья» показала, що просто так її очок позбавити не вдасться. Фортуна сьогодні була на боці іспанського клубу.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі