Лужний не залишить «Динамо»

Поділитися
Олег Лужний, який виконуе обов'язки головного тренера київського «Динамо», спростував повідомлення про те, що він іде з команди. Про це в неділю, 28 листопада, повідомила прес-служба ФК «Динамо» (Київ).
Олег Лужний, який виконуе обов'язки головного тренера київського «Динамо», спростував повідомлення про те, що він іде з команди. Про це в неділю, 28 листопада, повідомила прес-служба ФК «Динамо» (Київ).«Одразу хочу сказати, – зазначив Лужний, – що відбулося непорозуміння або нерозуміння, як хочете. Після гри я справді підійшов до фан-трибуни і подякував уболівальникам за підтримку нашої команди протягом усього сезону в цілому і, зокрема, мене особисто, коли я став тимчасово виконуючим обов`язки головного тренера. От і все! Я ж не казав на прес-конференції, що йду з команди – я попрощався з уболівальниками до наступного матчу. Знаю, що багато хто з них збирається до Мінська вболівати за нас в матчі Ліги Європи з БАТЕ. Також ми розраховуємо на їхню підтримку в завершальній грі року – вдома з «Шерифом». А якщо журналіст, який ставив те дещо провокаційне питання, не зрозумів мене, так це його проблеми. Так йому, будь ласка, і передайте», - цитує прес-служба ФК «Динамо» (Київ) Водночас президент клубу Ігор Суркіс відмовився відповідати на питання, коли Лужний стане головним тренером? «До 25-го грудня оголошу тренера «Динамо», який готуватиме команду до другої частини сезону... Іноземець це буде, Лужний або інший тренер, я скажу в кінці грудня…» Раніше було повідомлено, що Олег Лужний, який виконуює обов'язки головного тренера київського« Динамо», буде відправлений у відставку 15 грудня після заключного матчу групового турніру Ліги Європи з «Шерифом», незалежно від того, чи проб'ється українська команда в стадію плей-офф. Серед претендентів на посаду головного тренера столичного клубу розглядають колишнього головного тренера льєжського «Стандарда» (Румунія) Ласло Болоні. Також попередню пропозицію від керівництва «Динамо» отримав колишній гравець «Динамо» й збірної України Андрій Гусін.

За матеріалами УНИАН

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі