Мадридський «Реал» відмовився продавати Роналду за 200 млн євро

Поділитися
© : А.Прокопенко, segodnya.ua
Власник "Манчестер Сіті" шейх Мансур пропонував "Реалу" рекордні гроші за футболіста, але марно. Президент іспанського клубу відмовився почати переговори, заявивши, що продасть кращого гравця команди тільки за мільярд євро.

Мадридський футбольний клуб "Реал" відмовився продавати форварда команди Кріштіану Роналду в англійський «Манчестер Сіті» за 200 мільйонів євро.

За відомостями іспанського видання AS, в кінці серпня перед закриттям трансферного вікна «Сіті» через агента Роналду Хорхе Мендеса вийшов на президента «Реала» Флорентіно Переса. Однак він відмовився вести переговори з англійським клубом з приводу продажу португальця. «Сіті» готовий був зробити 27-річного Роналду найбільш високооплачуваним футболістом у світі із зарплатою в 20 мільйонів євро.

Однак власник «Сіті» шейх Мансур намір зробити «Реалу» більш вигідну пропозицію. За інформацією AS, предметні переговори між командами можуть розпочатися 18 вересня, коли «Сіті» і «Реал» зустрінуться в рамках групового турніру Ліги чемпіонів.

Шейх Мансур хоче здобути Роналду в найближчий рік, оскільки з сезона-2014/15 вводиться система фінансового «фейр-плей», за якою європейські клуби не зможуть витрачати більше тих сум, що вони самі заробили.

У 2011 році «Манчестер Сіті» також намагався купити Роналду; тоді англійці пропонували за португальця 180 мільйонів євро. Але Флорентіно Перес відмовився почати переговори, заявивши, що продасть кращого гравця команди тільки за мільярд євро.

Сам Роналду на початку вересня заявив, що відчуває себе нещасним у «Реалі». За відомостями ЗМІ, у португальця ускладнилися відносини з одноклубниками, а також він незадоволений своєю зарплатою. Видання Marca у своєму рейтингу найбільш високооплачуваних гравців світу поставило Роналду з зарплатою в 10 мільйонів євро на 10 місце.

Читайте також:

Трійку претендентів на звання найкращого футболіста Європи склали Мессі, Роналду

Найшвидша людина планети Усейн Болт зіграє за «Манчестер Юнайтед»

Ахметов і Суркіс сподіваються, що Динамо і Шахтар «знайдуть сили» вийти з групи в ЛЧ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі