Марадона звинуватив футбольних чиновників Аргентини в ошуканстві та зраді

Поділитися
Дієго Марадона, який днями був відправлений у відставку з посади тренера збірної Аргентини, пояснив причини свого відходу. За словами легендарного футболіста, це відбулося через підступи футбольних чиновників футбольної асоціації країни (АФА).

Дієго Марадона, який днями був відправлений у відставку з посади тренера збірної Аргентини, пояснив причини свого відходу. За словами легендарного футболіста, це відбулося через підступи футбольних чиновників футбольної асоціації країни (АФА).

Як заявив Марадона в інтерв'ю газеті «Ole», його ошукали і зрадили президент АФА Хуліо Грондона і генеральний менеджер національної команди Карлос Білардо.

«Що сталося? Грондона мене обдурив, а Білардо зрадив. У ПАР у нас відбулася зустріч із Грондоною, декількома гравцями та іншими людьми. Грондона мені тоді сказав, що задоволений моєю роботою і хоче, щоб я залишався на своїй посаді. Потім він зустрівся зі мною в Аргентині і сказав, що семеро людей із мого штабу повинні облишити свої посади», - розповів він.

За словами Марадони, це було рівнозначно тому, якщо б попросили його особисто.

«Вони хотіли звільнити моїх людей, однак це питання я навіть обговорювати не став. У мене є свій кодекс честі, якому навчив мене мій батько. Я не збираюся зраджувати його, незважаючи на всі свої помилки», - зізнався екс-наставник.

Він додав, що менеджер національної команди здійснював підпільну роботу з метою домогтися його відставки: «Хто б не очолив збірну, він повинен знати, що зрада підстерігає його на кожному кроці. В аргентинському футболі є люди, які не бажають його розвитку».

«Поки ми були в жалобі, Білардо щосили трудився в тіні, щоб викинути мене», - зізнався екс-наставник.

Дієго Марадона пішов з посади головного теренера збірної Аргентини, не погодившись на умови аргентинської футбольної асоціації, згідно з якими кілька людей з його штабу мали бути звільнені.

Він пропрацював у збірній Аргентини 21 місяць. На ЧС-2010 підопічні Марадони дійшли до чвертьфіналу, де поступилися Німеччині (0:4).

Новий тренер Аргентини буде названий пізніше. Поки ж керувати командою буде наставник «молодіжки» Серхіо Батіста. Він же виведе команду 11 серпня на товариську гру з Ірландією.

За даними аргентинських ЗМІ, Марадону на посаді тренера збірної Аргентини може змінити Карлос Бьянко або Марсело Бьєлса.

За матеріалами: CNN, Sports.Ru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі