«Металіст» достроково виходить в 1/16 фіналу Ліги Європи (ВІДЕО)

Поділитися
ФК «Металіст», здобувши перемогу над норвезьким «Русенборгом» з рахунком 3:1, достроково оформив вихід у плей-офф Ліги Європи УЄФА.

Харківський «Металіст» обіграв на своєму полі з рахунком 3:1 норвезький «Русенборг» і достроково забезпечив собі вихід в 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА.

Господарі поля з перших хвилин обрушили атаки на ворота суперника. І вже на третій хвилині після накиду на край штрафного Тайсон красивим ударом з льоту вразив дальню дев'ятку воріт «Русенборга».

Лише в середині тайму гостям вдалося відсунути гру від своїх воріт. Гра трохи заспокоїлася, і норвежці цим скористалися. На 42-й хвилині пройшла атака по центру, партнер вивів Боржека Дочкала один на один і той переграв Олександра Горяїнова. А його тезка Олександр Хансен незабаром в черговий раз виручив «Русенборг» після чергового удару активного Крістальдо.

Після перерви «Металіст» знову активно пішов вперед. Хансен впорався з небезпечним ударом Марлоса, Папа Гуйє після подачі кутового пробив головою повз. На 67-й хвилині після удару Гуйє гостей вже врятувала штанга. Але вже через три хвилини Тайсон з лівого флангу видав класний пас у центр на Клейтона Шав'єра, який виявився неприкритим по центру перед воротами і чітко реалізував свій шанс.


У кінцівці матчу підопічні Мирона Маркевича впевнено контролювали гру і продовжували атакувати. У підсумку, на третій доданій хвилині «Чако» Торрес, отримавши м'яч на лінії штрафного після навісу партнера від лицьової лінії, потужно пробив у дотик у ближній кут.

В іншому матчі групи К Ліги Європи німецький «Байєр» обіграв на своєму полі з рахунком 3:0 віденський «Рапід».

Таким чином, після чотирьох турів "Металіст" і "Байєр" набрали по 10 очок і оформили вихід з групи, «Русенборг» має 3 очки, а «Рапід» не набрав жодного пункту. !zn

Читайте також:

Металіст» здобув вольову перемогу в гостях над «Русенборгом» (ВІДЕО)

«Металіст» здобув першу перемогу в Лізі Європи, обігравши «Рапід»

Букмекери прогнозують перемоги «Металіста» і «Дніпра» в Лізі Європи

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі