"Металіст" здобув вольову перемогу в гостях над "Русенборгом" (ВІДЕО)

Поділитися
© rush.org.ua
"Металіст" у матчі третього туру групового етапу Ліги Європи обіграв на виїзді норвезький "Русенборг". В іншому матчі групи К Ліги Європи німецький "Байєр" обіграв з рахунком 4:0 у Відні місцевий "Рапід". Таким чином, після трьох турів "Металіст" і "Байєр" лідирують у групі, набравши по 7 очок.

Харківський "Металіст" обіграв на виїзді норвезький "Русенборг" в матчі третього туру групового етапу Ліги Європи з рахунком 2:1.

Господарі поля активніше розпочали зустріч і незабаром почали перевіряти на міцність воротаря гостей Олександра Горяїнова. "Металіст" зміг відповісти супернику лише після 25 хвилин гри. Небезпечним був удар Тайсона, який насилу відбив голкіпер "Русенборга" Ерлунд.

Надалі оборона харків'ян ще кілька разів давала збої, але в першому таймі команди обійшлися без голів.

А вже на першій хвилині тайму другого норвежці відкрили рахунок. Знову невдало зіграв захист команди Мирона Маркевича, що призвело до голу Елюнуссі.

Перші десять хвилин тайму повністю залишилися за "Русенборгом". Але потім український клуб почав брати ініціативу до своїх рук і намагатися виправити становище. Спочатку Ерлунда потривожили своїми ударами аргентинці Бланко і Вільягра, потім пробивав по воротах бразилець Марлос. "Русенборг" віддав ініціативу гостям, але періодично намагався організовувати контрвипади.

І все ж "Металіст" зміг виправити ситуацію. На 80-й хвилині після прострілу Вільягри у штрафний Марлос з кількох метрів у дотик переправив м'яч у ворота.

Через дві хвилини "Русенборг" врятувала штанга після удару Крістальдо. А на 89-й хвилині капітан "Металіста" Клейтон Шав'єр потужним ударом зі штрафного метрів з 30-ти вразив нижній кут воріт норвезького клубу і приніс гостям перемогу.

В іншому матчі групи К Ліги Європи німецький "Байєр" обіграв з рахунком 4:0 у Відні місцевий "Рапід". Таким чином, після трьох турів "Металіст" і "Байєр" лідирують у групі, набравши по 7 очок, "Русенборг" має 3 очки, а "Рапід" не набрав жодного пункту. !zn


Читайте також:

«Металіст» здобув першу перемогу в Лізі Європи, обігравши «Рапід»

«Металіст» зіграв внічию з німецьким «Баєром» (ВІДЕО)


«Металіст» і «Дніпро» отримали суперників у груповому турнірі Ліги Європи

Букмекери прогнозують перемоги «Металіста» і «Дніпра» в Лізі Європи

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі