Металіст залишає Лігу Європи

Поділитися
© detskiymir.vn.ua
Харківський «Металіст» не зміг вийти до півфіналу Ліги Європи, поступившись у двоматчевій дуелі португальському "Спортінгу". Підопічні Мирона Маркевича зіграли з суперником у Харкові внічию 1:1

Харківський «Металіст» не зміг перемогти «Спортінг» на своєму полі і пропустив до півфіналу Ліги Європи португальський клуб.

Лісабонці першими відкрили рахунок. У кінцівці першого тайму Капель зробив навісну передачу у штрафний господарів, де захисники не зупинили Вольфсвінкеля і той головою пробив у дальній кут.

Загострив гру харків'ян Марко Девіч, який вийшов на заміну у другому таймі. Уже на початку другої половини зустрічі Марко міг стати героєм матчу. Спочатку, на 57-й хвилині, він віддав класну передачу на Крістальдо, той змістився в центр штрафного і потужно пробив - 1:1.

А через кілька хвилин Девіч заробив пенальті, впавши після найменшого дотику захисника. До «точки» підійшов Шав'єр і пробив легко практично по центру. Патрісіу ногою відбив м'яч.

Далі «Спортінг» вміло грав на відбій, а МХ так і не зміг пройти захист португальців. Нічия, яка вивела у півфінал Ліги Європи «Спортінг».

Марко Девіч («Металіст»): «Ми показали кращий футбол ніж у Португалії, краще грали сьогодні, ніж «Спортінг». Але не змогли дотиснути суперника. Шкода, могли пройти у півфінал. Шкода так програвати».

Марат Ізмайлов («Спортінг»): «Ми виходили грати на перемогу. Намагалися діяти на контратаках. Обрали правильну тактику, зіграли компактно, як домовлялися. «Металіст» - сильна команда, яка грає на своєму полі добре. Та й газон важкий був. Так що ми задоволені»

«Металіст» - «Спортінг» - 1:1

Голи: Джонатан Крістальдо, 58 - Рікі ван Вольфсвінкель, 44.

«Металіст»: Олександр Горяїнов, Крістіан Вільягра, Мілан Обрадовіч, Андрій Березовчук, Едмар, (Марко Девіч, '46), Хуан Мануель Торрес, (Ромеро Марлос, '71), Сергій Пшеничних, (Себастьян Бланко, '85), Хав'єр Клейтон, Хосе Соса, Джонатан Крістальдо, Тайсон.

«Спортінг»: Руй Патрісіу, Андерсон Полга, Жоау Перейра, Шандао, Дієго Капель, (Евалдо, '83), Емільяно Інсуа, Андре Мартінш, (Андре Сантуш, '72), Марат Ізмайлов, Матіас Фернандес, (Ренато Нене, '60), Стійн Схаарс, Рікі ван Вольфсвінкел.

Попередження: Андрій Березовчук, 40. Хосе Соса, 59. Хуан Мануель Торрес, 68. Тайсон, 82. Мілан Обрадовіч, 90. - Евалдо, 89. !zn


Читайте також:

Ярославський купив десятого південноамериканського легіонера


Новачок «Динамо» побив рекорд чемпіонату України

Українські футбольні клуби Прем'єр-ліга оштрафувала на 660 тис. грн

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі