"Металург" вдруге обіграв "Челік" і впевнено пройшов у наступний раунд

Поділитися
Донецька команда здолала суперника з рахунком 4:2 і впевнено пройшла у наступний раунд. Тепер же "Металургу" доведеться поборотися з норвезьким "Тромсе", який проводить свої матчі за полярним колом. Цей суперник набагато серйозніший за "Челіка".

Донецький "Металург" і в другому матчі виявився сильнішим за чорногорського "Челіка". Українська команда в повторному матчі другого кваліфікаційного раунду Ліги Європи здолала суперника з рахунком 4:2 і впевнено пройшла в наступний раунд.

Доля путівки у третю кваліфікацію була вирішена ще в першому матчі, який "металурги" виграли 7:0. На жеребкуванні, яке пройшло минулої п'ятниці, донеччани вже просто чекали потенційного суперника. Відіграти 7 м'ячів чорногорці не змогли б навіть у разі найсприятливіших умов. Єдиним завданням "Челіка" в повторному матчі став порятунок честі. Треба сказати, що чорногорці відіграли краще, ніж у минулому матчі. Причин цьому є кілька. По-перше, їм цього разу не довелося їхати 3 доби в Україну. По-друге, "Металург" грав розслаблено, враховуючи результат першого матчу. Ну і підтримка фанатів також допомагала "Челіку".

"Металург" почав матч активніше за суперника. Уже на 16-й хвилині гості відкрили рахунок - Даніло успішно реалізував вихід один на один з воротарем після передачі Димитрова. Після цього донеччани розслабилися, за що поплатилися. Спочатку ще в першому таймі "Челік" рахунок зрівняв, а потім на початку другого і зовсім вийшов вперед після призначеного у ворота Бандури пенальті. Гості відповіли сольним рейдом Морозюка, прострільну передачу якого замкнув Мораєш. А потім "Металург" забив ще двічі. Спочатку Воловик відзначився після розіграшу кутового, а потім Зе Соарес увірвався у штрафний "Челіка" і не залишив шансів воротареві суперника.

Тренер "Металурга" Володимир П'ятенко був задоволений результатом, а також похвалив суперника. "І перед першим матчем, і сьогодні, я попереджав хлопців про те, що "Челік" непогана команда. Нам потрібно було налаштовуватися найсерйознішим чином. Той результат, який був у Донецьку, не зовсім відображає силу команди. Сьогодні "Челік" постав перед нами іншою командою. Вони заслужено забили 2 м'ячі. Перший тайм і половину другого, вони грали з нами на рівних", - резюмував П'ятенко.

Тепер же "Металургу" доведеться зійтися з норвезьким "Тромсе", який проводить свої матчі за полярним колом. Цей суперник набагато серйозніший за "Челіка".

Челік - Металург Д, 2:4 (перший матч 0:7)

Голи: Йововіч, 24, Зоріч, 50 (з пенальті) - Даніло, 16, Мораєш, 54, Воловик, 72, Зе Соарес, 84

Челік: Бановіч, Радовіч, Дублевіч, Адровіч, Булаїч, Сіміч (Касап, 59), Йововіч, Зоріч, Івановіч (Аговіч, 81), Ніколіч, Булатовіч (Відеканіч, 59)

Металург Д: Бандура, Едігарян, Чечер, Воловик, Голайдо (Морозюк, 46), Лазіч (Макрідіс, 71), Даніло, Димитров, Нельсон, Казарян (Зе Соарес, 59), Мораєш. !zn

Читайте також:

Донецький «Металург» першим з українських клубів дізнався суперника в єврокубках

«Динамо» зіграє з «Феенордом» у третій кваліфікації Ліги чемпіонів

«Динамо» ледь вирвало перемогу над «Металургом» на останніх секундах - 1:0 (відео)

Мадридський «Атлетіко» знову виграв Лігу Європи

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі