Могильов і Фірташ домовилися про підтримку футбольного клубу «Таврія»

Поділитися
© mjfan.ru
На реконструкцію бази «Таврії» піде 15 млн дол. Могильов запропонував також реконструкцію стадіону «Локомотив» у Сімферополі.

Голова Ради міністрів Криму, почесний президент СК «Таврія» Анатолій Могильов і спонсор клубу бізнесмен Дмитро Фірташ будуть надавати підтримку спортивному клубу.

Як повідомляє прес-служба Радміну Криму, питання розвитку клубу обговорювалося в рамках робочої поїздки Могильова і Фірташа у Бахчисарайський район на навчально-тренувальну базу «Таврії».

«Клуб має багату історію і є флагманом кримського футболу. «Таврія» займає гідні позиції у турнірній таблиці, і вже стала відомим кримським брендом. Мій обов'язок як почесного президента клубу - надавати допомогу і максимальне сприяння клубу. Адже сьогодні клубу необхідно не тільки зберегти високі результати, а й прагнути до нових перемог», - сказав Могильов.

В ході робочої поїздки Могильов і Фірташ ознайомилися з планом реконструкції бази «Таврії» у селі Поштовому Бахчисарайського району. План передбачає будівництво на території бази навчально-адміністративного корпусу сучасних спортивних споруд, збільшення кількості футбольних полів. За попередніми підрахунками, вартість реконструкції може скласти близько 15 млн дол. «Сьогодні ми затвердили програму з реконструкції бази. Зі свого боку ми гарантуємо, що профінансуємо будівництво і «Таврія» отримає сучасну базу, на яку заслуговує», - сказав Фірташ.

У свою чергу Анатолій Могильов зазначив, що необхідно також розглянути можливість реконструкції стадіону «Локомотив» у Сімферополі і створення дитячої футбольної школи.

Нагадаємо, що голова Ради міністрів АР Крим Анатолій Могильов був призначений почесним президентом спортивного клубу «Таврія» (Сімферополь). Таке рішення було прийнято на зборах учасників ТОВ СК «Таврія», які відбулися 27 березня в Києві.

Сергій Куніцин, який займав посаду почесного президента «Таврії» з 2005 року, призначений генеральним директором клубу. Виконавчим директором клубу став Юрій Васюков, який раніше виконував обов'язки генерального директора. !zn

Читайте також:

Могильов відмовляється балотуватися в депутати

Могильов проігнорував міжнародний форум заради фотосесії з боксером


Глава податкової «відповів» Фірташу: Проблеми з поверненням ПДВ у тих, хто ухиляється від податків

Фірташ стверджує, що держава винна йому 3 млрд грн

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі