На «Олімпійському» з'являться дитячі сектори з охоронцями-педагогами

Поділитися
© infodon.org.ua
На стадіоні «Олімпійський» хочуть зробити сектори спеціально для дітей, там розробляють програму по роботі з молоддю - Youth programme. Про це заявив гендиректор держконцерну «Укрспортарена» Володимир Генінсон, у відомстві якого знаходиться НСК.

За приклад взяли арену у Нідерландах Philips Stadion, де є два сектори для дітей. В один пускають дітей до 12 років тільки у супроводі дорослих, а в інший діти старше 12 років можуть прийти без батьків. Але там знаходиться більше стюардів, ніж в інших секторах. Причому вони обов'язково мають педагогічну освіту, повідомляє газета «Сегодня».

Нагадаємо, реконструйований до Євро-2012 НСК «Олімпійський» знову стане домашнім стадіоном футбольного клубу «Динамо» (Київ). Підписання угоди про співпрацю між ФК «Динамо» (Київ) та НСК «Олімпійський» терміном на п'ять років відбулося 12 грудня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі