Найшвидша людина планети Усейн Болт зіграє за "Манчестер Юнайтед"

Поділитися
Мрія знаменитого ямайського бігуна, шестиразового олімпійського чемпіона Усейна Болта зіграти у футбол за улюблену команду скоро може втілитися в життя. Олімпійський чемпіон не раз заявляв, що хотів би спробувати свої сили у футболі. Головний тренер МЮ почув його прохання і запросив взяти участь у благодійному матчі.

Головний тренер англійського футбольного клубу "Манчестер Юнайтед" Алекс Фергюсон заявив, що готовий запросити в команду ямайського бігуна Усейна Болта на товариський матч з мадридським "Реалом".

Шестиразовий олімпійський чемпіон не раз заявляв, що хотів би спробувати свої сили у футболі. За словами Болта, він є давнім шанувальником "Манчестер Юнайтед" і з задоволенням провів би кілька матчів за цю команду.

25 серпня Болт відвідав перший в сезоні домашній матч "Юнайтед". Тоді підопічні Фергюсона перемогли лондонський "Фулхем" з рахунком 3:2. Під час гри вболівальники "МЮ" періодичні скандували віршіки, в яких просили підписати контракт з Болтом.

На грі з "Фулхемом" Болту подарували футболку "Манчестера" з номером 9,63. Саме цей результат спринтер показав на стометрівці на Іграх-2012, встановивши олімпійський рекорд.

Фергюсон заявив, що у Болта буде можливість зіграти у футболці "Юнайтед". Влітку 2013 року англійський клуб планує провести благодійний матч з мадридським "Реалом", і, за словами Фергюсона, у майбутній зустрічі ямайському спринтеру знайдеться місце.

Наставник "Юнайтед" також розповів, що він пильно стежив за Олімпійськими іграми в Лондоні і в тому числі бачив забіги за участю Болта. У Лондоні ямайський бігун виграв золото в забігу на 100, 200 метрів і в естафеті 4 по 100 метрів. !zn

Читайте також:

Ямайський бігун Усейн Болт переміг у стометрівці на Олімпіаді-2012 з новим рекордом (відео)

Рекорд: вартість бренду «Манчестер Юнайтед» - 412 мільйонів фунтів

МЮ підписав контракт з п'ятирічним футболістом

Джордж Сорос купив акції «Манчестер Юнайтед»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі