Німецькі вболівальники масово відмовляються їхати в Україну на Євро-2012

Поділитися
Високі ціни на проїзд і готелі, а також погана репутація України в Європі відлякують іноземних туристів. У Німеччині вболівальники вже почали здавати квитки на Євро-2012.

Євро-2012 втрачає вболівальників ще до початку турніру через високі ціни на проїзд і готелі, а також через погану репутацію України в Європі. Німецькі футбольні фанати побоюються їхати на Євро-2012, а західна преса пише, що в Україні знущаються над безпритульними собаками, тримають політиків у в'язницях, калічать молодих дівчат і влаштовують бандитські розборки.

Журналісти німецького телеканалу РББ готують сюжети про підготовку до нинішнього футбольного Євро і розкривають нові подробиці. Їхній перший репортаж з України був про скінхедів у Львові.

«Міський голова Львова сказав нам, що образливі графіті і навіть свастика на стінах є проблемою багатьох міст. Мовляв, так молоді люди висловлюють свої емоції. Ми здивовані, що в цих расистських написах тут не бачать проблеми», - зізнався журналіст.

Але проблеми для телевізійників почалися ще на українському кордоні. Щоб його перетнути, їм знадобилося сім годин. Проблемою для німців залишаються і залізничні перевезення.

«Коли авіаквитки такі шалено дорогі, то залишається потяг, а в «Укрзалізниці» досі немає розкладу потягів на літо! І це за 5 тижнів до Євро! Ну коли вони збираються продавати квитки? Німці не звикли купувати все в останню хвилину, тут планують свої подорожі», - обурений керівник турбюро Мартен Ланге, що спеціалізується на подорожах в Україні.

Турагент запитує, чи правда, що потягами «Укрзалізниці» безкоштовно зможуть їздити всі, хто з квитками на стадіони? І що робити, якщо на платформі будуть стояти відразу тисяч 10 уболівальників, і де інтернет-сторінка, на якій можна бронювати місця?

Офіційний туроператор німецьких фанатів «Евроллойд» не може зрозуміти, чи правда, що потягами «Укрзалізниці» безкоштовно зможуть їздити всі, хто з квитками на стадіони. Він також стурбований відсутністю інтернет-сторінки, де можна забронювати квитки.

Ще одна проблема для німців - українські готелі. Вони скаржаться, що більшість номерів спочатку були заблоковані, а потім їх почали здавати по півтисячі євро за ніч. «Знаєте, яка реакція наших клієнтів? Вони так тішилися, коли виграли у лотерею квитки на матч. Так от тепер ці квитки масово здають, тому що тут ніхто не готовий платити так багато за номер», - розповів керівник турбюро Мартін Ланге. !zn

Читайте також:

Азаров пообіцяв, що до Євро-2012 готелі подешевшають

Польща не збирається скасовувати візовий режим з Україною на час Євро-2012

Українська міліція не зможе допомогти іноземним уболівальникам під час Євро-2012

Українські готелі підвищили ціни перед Євро-2012 «всього» в 3-7 разів, а не в 10

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі