Новий тренер збірної України буде призначений 14 листопада

Поділитися
Наставника національної збірної України мають намір призначити протягом двох тижнів. За словами голови Комітету по збірних Федерації футболу України Михайла Фоменка 14 листопада на поєдинок у Бургасі з командою Болгарії збірна повинна вийти з новим, повноцінним головним тренером.

Новий тренер національної збірної України має бути призначений до 14 листопада, коли наша команда зіграє товариський матч зі збірною Болгарії. Про це заявив глава Комітету по збірних Федерації футболу України Михайло Фоменко.

«З одного боку, до наступних офіційних матчів залишається ще багато часу. Але з іншого, я вважаю, що у нового тренера, хто б він не був, має бути в запасі як мінімум пара товариських зустрічей для налагодження ігрових схем. Більше скажу: вже 14 листопада на поєдинок в Бургасі з командою Болгарії наша збірна повинна вийти з новим, повноцінним головним тренером», - сказав Фоменко.

Фоменко також зазначив, що кандидатуру тренера будуть узгодити кілька інстанцій. «Свої кандидатури запропонує тренерська рада у складі 16 наставників клубів Прем'єр-ліги, у мене також буде своя думка, яку я висловлю керівництву ФФУ. Само собою, останнє слово за виконкомом. Адже цілком імовірно, що в Анатолія Дмитровича Конькова і його колег можуть бути свої побажання щодо кандидатури головного тренера», - сказав Фоменко.

Нагадаємо, Олег Блохін залишив посаду головного тренера збірної України, прийнявши пропозицію очолити київське «Динамо». Два жовтневих матчі кваліфікації ЧС-2014 через хворобу Блохіна команда проводила під керівництвом Андрія Баля, Олега Кузнєцова та Олександра Заварова. Останнього називають найімовірнішим кандидатом на вакантну посаду. !zn

Читайте також:

Нічия з Молдовою і поразка від Чорногорії опустять збірну України на 12 позицій в рейтингу ФІФА

Футболісти збірної «в шоці» від нічиєї з Молдовою: м'яч летів куди завгодно, тільки не у ворота (ВІДЕО)

Блохін подав у відставку з поста тренера збірної України

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі