Охороняти порядок на українських стадіонах на Євро-2012 будуть 4 тис. стюардів

Поділитися
Безпеку під час Євро-2012 будуть забезпечувати 4 тис. стюардів. В їх завдання входить допомогти людині, надати інформацію, зробити коректне зауваження в якійсь ситуації або ж сигналізувати охороні про позаштатний випадок. Міліція буде контролювати ситуацію за межами стадіонів.

Безпеку під час матчів Євро-2012 на стадіонах забезпечуватимуть головним чином стюарди, повідомив керівник Місцевого організаційного комітету Євро-2012 Маркіян Лубківський.

За його словами, до турніру Україна готує консолідовану концепцію безпеки, при якій поєднані зусилля як державних правоохоронних органів, так і приватних служб охорони.

«Загальна кількість стюардів - близько 4 тисяч. Це люди, які будуть стежити за порядком на стадіоні. В їх завдання входить допомогти людині або надати інформацію, можливо, зробити коректне зауваження в якійсь ситуації або ж сигналізувати охороні про позаштатний випадок. Стюарди будуть головним елементом безпеки на стадіоні. Міліція буде контролювати ситуацію за межами арен», - пояснив Лубківський.

Він додав, що пункт про безпеку на Євро-2012 - першочергове питання в організації турніру, проте забезпечення безпеки не повинно заважати загальній атмосфері свята. ! Zn

Читайте також:

УЄФА не збирається скасовувати Євро-2012 через теракти в Дніпропетровську

На «Олімпійському» з'являться дитячі сектори з охоронцями-педагогами

Міліції на українських стадіонах під час матчів Євро-2012 не буде

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі