Олімпійського чемпіона Олександра Усика визнано найкращим боксером-аматором світу

Поділитися
Український чемпіон здобув перемогу в номінації «Найкращий боксер елітного чоловічого дивізіону 2012», незалежно від вагових категорій, за версією Міжнародної асоціації любительського боксу (AIBA). Усик вразив весь спортивний світ своїми перемогами на Олімпіаді в Лондоні, а також переможним гопаком, виконаним після завоювання золотих медалей.

Визначилися учасники найпрестижнішої церемонії нагородження найкращих боксерів року, яку щорічно проводить Міжнародна асоціація любительського боксу (AIBA).

Переможці обиралися у 10 номінаціях. У номінації «Найкращий боксер елітного чоловічого дивізіону 2012», незалежно від вагових категорій, перемогу отримав українець Олександр Усик (вагова категорія до 91 кг), повідомляє сайт Національного Олімпійського комітету України.

Харизматичний і талановитий боксер із Сімферополя вразив весь спортивний світ своїми яскравими і беззаперечними перемогами на Іграх XXX Олімпіади в Лондоні. А переможний гопак, який Усик виконав після перемоги у фіналі Олімпіади над італійцем Клементе Руссо, не залишив байдужим нікого.

Нагадаємо, що в 2009 році перемогу в даній номінації отримав дворазовий Олімпійський чемпіон Василь Ломаченко. Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка привітав Олександра Усика з нагородою та визнанням його таланту і успіху всім світом. !zn

Читайте також:

Українські боксери - найсильніші на Олімпіаді (відео)

Володимир Кличко не зможе взяти участь в Олімпіаді-2016

Кличко-старший уточнив: Про завершення спортивної кар’єри мова не йде

Хей вирішив отримати боксерську ліцензію заради бою з Кличком-старшим

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі