Пеле відвідає фінал Євро-2012 в Україні, а також чвертьфінали та півфінали

Поділитися
Спочатку Пеле відвідає матч-відкриття 8 червня у Варшаві, а потім його приймуть в Україні. Планується, що він побачить поєдинки на стадії чвертьфіналу, півфіналу і фінальний матч.

Король футболу Пеле, який тричі ставав чемпіоном світу (1958, 1962, 1970), відвідає поєдинки Євро-2012. Про це під час прес-конференції «100 днів до Євро-2012. Новий досвід для України» розповів заступник голови Нацагентства Євро-2012 (Укрєвроінфрапроект) Валерій Жалдак.

«На Пеле ми чекаємо рівно за 100 днів. Спочатку він відвідає матч-відкриття 8 червня у Варшаві, а потім ми його приймемо в Україні. Плануємо, що він побачить ключові поєдинки турніру - на стадії чвертьфіналу, півфіналу і фінальний матч», - сказав Валерій Жалдак, якого цитує інформаційний центр «Україна-2012».

Він також додав, що приїзд видатного футболіста є ще одним свідченням того, що до України під час Євро-2012 буде прикута увага всього світу, а засоби масової інформації будуть розповідати не тільки про футбол, а й про країну. !zn

Читайте також:

У список кращих бомбардирів всіх часів потрапили три українці

Блохін практично визначився із заявкою на Євро-2012, але до бажаного рівня гри ще «як до Місяця»


Під час Євро-2012 українські готелі можуть виявитися порожніми

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі