Пітерський «Зеніт» погрожує переїхати в Севастополь і перебратися в чемпіонат України

Поділитися
Пітерський «Зеніт» погрожує переїхати в Севастополь і перебратися в чемпіонат України © photo-f.blogspot.com
Російський футбольний гранд готовий відмовитися від участі у першості РФ і заявити команду в чемпіонат України. Намір «Зеніту» залишити російську прем'єр-лігу викликаний тим, що клубу присудили технічну поразку в перерваному через кинуту на поле петарду матчі з московським «Динамо».

Акціонери санкт-петербурзького футбольного клубу «Зеніт» розглядають можливість зняття команди з чемпіонату Росії з футболу після прийняття щодо неї жорстких санкцій з боку Російського футбольного союзу.

Як повідомляє «Фонтанка» з посиланням на джерело, близьке до керівництва команди, в якості альтернативи могутні господарі клубу з «Газпрому» готові заявити команду у чемпіонат однієї з сусідніх країн - наприклад, «Зеніт» міг би захищати кольори міста Севастополь. «Севастополь гарне місто, побратим Петербурга», - пояснило цей вибір джерело в клубі.

Намір «Зеніту» залишити російську прем'єр-лігу викликано тим, що клубу присудили технічну поразку в матчі з московським «Динамо», в якому кинута з трибун петарда травмувала воротаря москвичів. Окрім того, команда повинна провести без глядачів два наступні матчі на своєму полі, а також заплатити штрафів більш ніж на мільйон рублів.

У Петербурзі категорично не згодні з вердиктом контрольно-дисциплінарного комітету і мають намір його оскаржити. На думку «Зеніту», відповідальність за подібні інциденти повинна нести приймаюча сторона.

Серйозність намірів керівництва «Зеніта» підтверджують й інші джерела. «Як стало відомо «Радіо «Зеніт», наш футбольний клуб серйозно розглядає можливість припинення участі в чемпіонаті Росії», - повідомляє Twitter радіостанції.

Раніше російський спортивний коментатор Георгій Черданцев повідомив, що, за його інформацією, питання про доцільність участі «Зеніту» в чемпіонаті Росії залишається на порядку денному у керівництва петербурзького клубу. «За інформацією з джерел, близьких до керівництва клубу, акціонери таки розглянуть питання про доцільність участі ФК «Зеніт» у ЧР», - написав Черданцев у своєму Twitter у четвер. !zn

Читайте також:

Нападник «Шахтаря» Адріано попросив вибачення за скандальний гол

Блохін пригрозив динамівцям: Я примушу себе поважати

ФІФА обрала п’ятірку кращих воротарів року

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі