Польща не збирається скасовувати візовий режим з Україною на час Євро-2012

Поділитися
© uefa.com
Всі розмови про скасування польських віз для українців на час Євро-2012 виявилися спекуляцією. Уболівальникам радять отримувати візи вже зараз.

Візовий режим між Україною і Польщею на час проведення Чемпіонату Європи з футболу скасовуватися не буде. Про це заявив посол Польщі в Україні Генрик Литвин під час круглого столу в Києві у п'ятницю, 20 квітня, повідомляє «Укрінформ».

«Були очікування з української сторони, що буде радикальне рішення на час проведення Євро, говорилося, наприклад, про скасування віз на цей час. Але були спекуляції. Візи залишаються на час проведення Євро, на жаль», - сказав він.

За словами посла, формально ніколи не говорилося, що візи будуть скасовуватися, а відзначалося лише про технічні можливості полегшення перетину кордону та придбання віз.

«Можливі лише строкові полегшення щодо віз. Ми готуємося, щоб можна було отримати візу швидко і без формальних перешкод для вболівальників, у яких є квитки», - зазначив Литвин.

Він повідомив, що питаннями видачі віз футбольним уболівальникам під час проведення Євро-2012 займатиметься спеціально створена структура.

Разом з тим посол закликав уболівальників не зволікати з цим до останнього, а якомога швидше звертатися в польське посольство. !zn

Читайте також:

МЗС України вирішив «помститися» США за підвищення цін на візи

Прикордонники готуються до форс-мажорів на Євро-2012

Грищенко у Нідерландах попросив скасувати візи для українців

Польща запровадить безкоштовні візи для українців

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі