Польський важковаговик готується до бою з Володимиром Кличком, повісивши його фотографію на боксерську грушу

Поділитися
Польський важковаговик готується до бою з Володимиром Кличком, повісивши його фотографію на боксерську грушу © fightnews.com
«Щоб пристосуватися до противника», польський важковаговик Маріуш Вах, який вийде в ринг проти Володимира Кличка в суботу, повісив на свою боксерську грушу фотографію українського чемпіона.
Польський важковаговик Маріуш Вах має намір відвоювати в українця Володимира Кличка титул чемпіона світу в трьох найпрестижніших версіях. Про це Вах заявив сьогодні на конференції в Гамбурзі, де 10 листопада відбудеться бій між важковаговиками.
"Я готовий до будь-якого розвитку подій. Якщо треба буде вести бій 12 раундів, то зроблю це на всій дистанції. Якщо треба буде боротися технічно, то теж пристосуюся", - сказав Вах, якого цитує TVN24.
"Сподіваюся, що зможу дійсно провести хороший поєдинок. В суботу побачите Маріуша Ваха, який буде прагнути забрати в Кличка його чемпіонські пояси", - зазначив польський боксер.
TVN24 зазначив, що поєдинок поглядів Кличка і Ваха довелося завершити конферансьє, оскільки жоден із боксерів більше двох хвилин не хотів добровільно відводити очі. Журналісти порталу також додали, що Вах, який стане четвертим в історії польського боксу претендентом на чемпіонство в категорії важкоатлетів, не виглядав переляканим і навіть жартував на прес-конференції.
Зокрема, він пояснював, чому наклеїв на свою боксерську грушу фото братів Кличків. "Щоб пристосуватися до противника. Робив так раніше. Завдяки цьому весь час підготовки зустрічався з ним кожен день", - сказав Вах.
36-річний Володимир Кличко є чемпіоном світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA, WBO, IBO і The Ring Magazine. Кличко за свою професійну кар'єру здобув 58 перемог, у тому числі 51 - нокаутом, тільки три поразки. 32-річний Вах трохи вище Кличка - 2,02 м проти 1,98. Поляк провів 27 боїв, з них 15 - нокаутом і не зазнав жодної поразки. !zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі