Президент «Динамо» вважає, що з таким суддівством матчів «Шахтаря» «неможливо боротися» (ВІДЕО)

Поділитися
Ігор Суркіс вважає, що якби арбітр зустрічі «Шахтар» - «Дніпро» Сергій Бойко однаково трактував правила гри, то призначив би пенальті і в ворота гірників. Суркіс також заявив, що озвучена в ефірі телеканалу виконавчим директором "Дніпра" ситуація, коли якийсь представник «Шахтаря» на ім'я Дамір нібито чинив вплив на арбітрів в підтрибунних приміщеннях стадіону, мала місце і під час матчу «Динамо» проти донецького клубу.

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс бачить певні негативні тенденції в суддівстві матчів за участю донецького "Шахтаря" у внутрішньоукраїнських змаганнях.

"У мене немає питань по двох матчів між "Динамо" і "Шахтарем", ми програли вчисту. Глобально сьогодні "Шахтар" на висоті, вони показують хороший футбол. Але сьогодні вони на висоті, а в матчі з "Дніпром" могли втратити два очки. І завтра вони можуть оступитися, адже чемпіонат довгий. А якщо все йде в одну хвіртку - тоді неможливо боротися", - сказав він в ефірі програми "Профутбол" на телеканалі "2+2" у неділю ввечері.

Суркіс вважає, що якби арбітр зустрічі "Шахтар" - "Дніпро" Сергій Бойко однаково трактував правила гри, то призначив би пенальті і в разі потрапляння м'яча в руку захисника "Дніпра" Євгена Чеберячка і в аналогічній ситуації з футболістом "Шахтаря" Олександром Кучером . Також він вважає незаслуженою показану Чеберячку другу жовту картку в епізоді з призначенням 11-метрового, оскільки той перебував спиною до м'яча, що летів.


Президент "Динамо" також сподівається, що керівництво донецького "Шахтаря" адекватно відреагує на поведінку своїх футболістів під час матчу. "Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін через пресу вимагав дискваліфікації Дениса Гармаша, тепер нехай він точно так само "дискваліфікує" своїх гравців. Мені б хотілося подивитися, як це зроблять дисциплінарні органи Федерації футболу. Щоб було сьогодні однаково. Я сказав, що з 2 вересня (коли президентом ФФУ замість Григорія Суркіса став Анатолій Коньков) буду називати всі речі своїми іменами", - зазначив він.


Суркіс також заявив, що озвучена в ефірі телеканалу виконавчим директором "Дніпра" Андрієм Русолом ситуація, коли якийсь представник "Шахтаря" на ім'я Дамір нібито чинив вплив на арбітрів в підтрибунних приміщеннях стадіону, мала місце і під час матчу "Динамо" проти донецького клубу. "У нашому матчі той самий Дамір погрожував суддям, коли ми грали в чемпіонаті. Все один в один. "Їхня ера закінчилася, давайте вперед, допомагайте, робіть те, те, те". Я це говорю на всю країну, не боюся, і готовий відповісти", - сказав він.

- «Шахтар» виграв 10-й матч поспіль у чемпіонаті України (ВІДЕО)

Як повідомлялося, 28 вересня "Шахтар" обіграв "Дніпро" у матчі 10-го туру чемпіонату України з рахунком 2:1. Під час матчу у ворота дніпропетровської команди був призначено два пенальті, обидва з яких "гірники" не змогли реалізувати. Крім того, після другого пенальті за другу жовту картку на 60-й хвилині був вилучений з поля захисник "Дніпра" Євген Чеберячко. Ще на 89-й хвилині вилучений був футболіста "Шахтаря" Тарас Степаненко.

Головний тренер і футболісти "Дніпра" різко розкритикували роботу суддів у цьому матчі, а в "Шахтарі" вважають арбітраж коректним.

Арбітр з Київської області Сергієм Бойко в цьому році обслуговував матч третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи між іспанським "Атлетіко" (Більбао) і хорватським "Славеном", матч відбірного турніру чемпіонату світу 2014 року між збірними Швеції та Казахстану і матчу групового етапу Ліги Європи між французьким "Ліоном" і чеською "Спартою". !zn

Читайте також:

Блохін розповів, що говорив динамівцям між таймами

Блохін розпочав у «Динамо» з перемоги (ВІДЕО)

Груповий етап в Лізі чемпіонів «Шахтар» розпочав з перемоги над «Нордшелландом» 2:0 (ВІДЕО)

Ахметов і Суркіс сподіваються, що Динамо і Шахтар «знайдуть сили» вийти з групи в ЛЧ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі