Президент київського «Динамо» Суркіс підтримав об'єднання чемпіонатів України та Росії

Поділитися
© kameniar.franko.lviv.ua
Об'єднаний чемпіонат України та Росії підвищить рівень гри і приверне на трибуни глядачів, упевнений Суркіс. Але що робити з єврокубками - поки не ясно.

Президент київського «Динамо» Ігор Суркіс вважає проект об'єднання футбольних чемпіонатів України і Росії «дуже цікавим».

«У реалізації проекту об'єднання чемпіонатів України та Росії, який обговорюється вже не перший рік, я бачу тільки позитивні моменти», - сказав Суркіс в інтерв'ю виданню «Спорт експрес в Україні».

При цьому він назвав два таких моменти. «По-перше, і це, напевно, найголовніше - виросте глядацький інтерес. По-друге, зросте клас суперників», - сказав він.

Однак, за його словами, існує і низка питань. «Наприклад, потрібно зрозуміти, як команди з такого турніру будуть потрапляти в європейські кубки», - навів приклад Суркіс.

«Можливо, хтось сприйме це як зайві ностальгічні нотки, але я виріс, спостерігаючи за чемпіонатом СРСР. Повні трибуни, приголомшливі за напруженістю матчі - все це я чудово пам'ятаю. До нас у Київ приїжджали кращі клуби країни. А зараз у Росії стало ще більше сильних клубів. ЦСКА, «Спартак», «Зеніт», «Рубін», «Анжі» - все це більш ніж гідні суперники. У нас, на мою думку, є чотири клуби європейського рівня: «Металіст», «Дніпро», «Шахтар», «Динамо». Та й інші підтягуються. Тому вважаю проект об'єднання дуже цікавим», - сказав президент «Динамо».

Суркіс вважає, що «з часом об'єднаний чемпіонат цілком здатний вийти на рівень, наприклад, першості Німеччини. У цьому випадку залучати нових якісних футболістів у такий турнір буде набагато простіше. Зоряні гравці захочуть виступати в чемпіонаті з сильною конкуренцією».

«Футбол - гра для вболівальників, і ми хочемо, щоб на всі матчі збиралися повні трибуни. У разі створення об'єднаного чемпіонату глядачі будуть заповнювати стадіони на кожній грі», - констатував Суркіс.

Читайте також:

Суркіс радий, що збірна Росії не грає в Україні

Президент «Динамо» вважає, що при такому суддівстві з
«Шахтарем» «неможливо боротися» (ВІДЕО)

Ахметов і Суркіс сподіваються, що Динамо і Шахтар «знайдуть сили» вийти з групи в ЛЧ

Суркіс назвав відхід Шевченка в політику своїм болем - він цього не очікував

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі