Президент "Локомотива": Мілевський нікому не потрібен

Поділитися
© tacopshq.com
Президент московського ФК "Локомотив" Ольга Смородська пояснила, чому клуб не купив київського динамівця Артема Мілевського.
Президент московського ФК "Локомотив" Ольга Смородська пояснила, чому клуб не купив київського динамівця Артема Мілевського."Якщо б Мілевського купила, припустимо, «Барселона», мене вболівальники в центрі поля закопали б і зверху хрестик поставили. Але ситуація зовсім інша. Жодному клубу в світі - ані в Росії, ані в Україні, ані, скажімо, у Молдові - не знадобився Мілевський, і президент київського «Динамо» Ігор Суркіс 1 вересня сказав: раз по футболісту немає ніяких пропозицій, йому варто було б замислитися над якістю своєї гри, - сказала Смородська. - Цей нападник не посилив би нашу команду, тому ми його і не придбали. До того ж за нього виставили захмарну ціну". Нагадаємо, що рік тому, після покупки "Локомотивом" київського динамівця Олександра Алієва, московський клуб розглядав можливість придбання його багаторічного партнера з атаки - нападника Артема Мілевського.

За матеріалами Спорт-Экспресс

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі