Рейтинг найдорожчих спортивних клубів світу очолив "Манчестер Юнайтед"

Поділитися
© Андрій Товстbженко, ZN.UA
Найдорожчими спортивними клубами визнані європейські футбольні гранди "Реал" і "Манчестер", а також американські клуби - бейсбольний "Нью-Йорк Янкіс" і "Даллас", що представляє американський футбол.

«Манчестер Юнайтед» визнаний найдорожчим у світі спортивним клубом. Вартість «МЮ» оцінюється у 2,23 млрд доларів. Друге місце у списку займає мадридський «Реал» - 1,88 млрд доларів. Замикають трійку лідерів американські клуби - бейсбольний «Нью-Йорк Янкіс» і «Даллас», що представляє американський футбол з 1,85 млрд доларів.

На п'ятому місці клуб «Вашингтон» (американський футбол) - 1,56 млрд доларів. На шостій і сьомій сходинках, відповідно, «Лос-Анджелес Доджерс» (бейсбол) і «Нью-Інгленд» (американський футбол) - 1,4 млрд доларів. На восьмому місці опинилася іспанська «Барселона» - 1,31 млрд доларів. Дев'яте місце зайняв клуб «Джайнтс» (американський футбол) - 1,3 млрд доларів. Замкнув десятку «Арсенал», який оцінили у 1,29 млрд доларів.

Також до 50 найдорожчих клубів світу увійшли «Баварія» - 1,23 млрд доларів, «Мілан» - 989 млн доларів і «Челсі» - 761 млн доларів.

Додамо, що у квітні «Манчестер Юнайтед» був названий також найдорожчим футбольним клубом у світі за версією Forbes. Тоді команду оцінювали у 2,24 млрд доларів. !zn

Читайте також:

МЮ підписав контракт з п'ятирічним футболістом

Названо найприбутковіші футбольні клуби планети

УЄФА на Євро-2012 заробив 1,4 млрд євро

Головним тренером збірної Росії з футболу призначений Фабіо Капелло

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі